X-Faktor 2012 - Jön az X-Faktor

Tovább dübörög a Csillag Születik. A népszerű show műsor 2012-es évadának múlt szombati adása fölényes győzelmet aratott a nézők körében.
Az RTL Klub tehetségkutató show műsora, a Csillag Születik továbbra is remekel. A szombati fő műsoridőben a legnézettebb adás volt. Az RTL Klub természetesen nem ül a babérjain, így ősszel visszatér a csatornára a másik népszerű tehetségkutató show műsora, az X-Faktor, ami a 2011-es évadában (2011 szeptember-december) a 18-49-es és a teljes lakosság körében is toronymagasan végzett az első helyen a nézettségi versenyben. Az X-Faktor 2012-es szériája továbbra is várja a jelentkezőket, akik bővebb információkat a www.rtlklub.hu oldalra kattintva találtok.
Ingyenes apróhirdetés feladása NEThirdetes.com

X-Faktor 2012 - Kocsis Tibor négy hónapot várt a nyereményére

A 2011-es X-Faktor győztese kedd este átvehette jól megérdemelt nyereményét. Az átadó ünnepségre összegyűltek Tibó egykori versenytársai és a régebbi X-Faktorosok is.
Az egykor sorsolási felügyelőként dolgozó Tibor munkájának része volt, hogy nyereményeket adott át, ezért különösen nagy örömöt okozott neki, hogy most ő állhat a másik oldalon. Kocsis Tibor az X-Faktor győzteseként havi egymillió forinttal lett gazdagabb, megkapta nyereményautóját és hamarosan elutazhat egy Balira szóló luxus útra. Melyik nyereménynek örülsz a legjobban?
Kocsis Tibor: Az a helyzet, hogy az autónak! Pedig nem ez a legnagyobb értékű, de valamiért azt gondolom, hogy ebben testesül meg az, ami úgy igazán nyeremény. Nagyon szép és sportos és erre büszke vagyok. Több mint négy évig dolgoztam a Szerencsejáték Zrt-nél és a munkám része volt, hogy nyereményautókat adtam át. Akkor én voltam az, aki odaadta azokat a kulcsokat, amiket most én is átvehettem, szóval ez most számomra azért is nagy öröm, mert korábban sokat álmodoztam erről és most velem is megtörtént.

Ingyenes apróhirdetés akár percek alatt is !   NEThirdetes.com
Van elképzelésed, hogy mire költöd a nyereményed?
Nem akarom elkölteni, hiszen a fellépésekből most megélek, de nem is fog sokáig a bankban állni. Olyan emberek tanácsát fogom kérni, akik tudnak ebben segíteni, és van néhány apróság, amit a családtagjaimnak megígértem, azokat fogom teljesítem.
A nyereményeid között van egy Balira szóló utazási utalvány is, kit viszel magaddal?
Mostanában szerencsére annyi dolgom van, hogy egyelőre nem tudom mikor lesz időm elutazni. Még azt sem döntöttem el, hogy kivel fogok menni, de az lenne a legjobb, ha egy nagyobb csapatot tudnék összeszedni.
Kocsis Tibor még hozzátette, hogy mindenkinek csak ajánlani tudja az X-Faktort, ami neki is élete legnagyobb élménye volt, és úgy gondolja, hogy az ember sosem lehet túl idős ahhoz, hogy megmutassa a tehetségét.