X Faktor 2013 - Csobot Adél több haknit kap, mint a két döntős együtt

Csobot Adélnak jóval több fellépése van, mint az X-Faktor győztesének, Oláh Gergőnek, vagy a második helyezett Antal Timinek. A tizennyolc éves tehetség mindemellett középiskolai tanulmányairól sem feledkezik meg.
Egy évet kell behoznom fél év alatt a suliban, ami nem lesz egyszerű, de szerintem menni fog, mivel nagyon szeretek tanulni, és mindig jók voltak a bizonyítványaim. Úgy néz ki, hogy a hét bizonyos napjait biztosan az iskolában fogom tölteni odahaza, Nagykárolyban, aztán ha végeztem, indulok vissza Magyarországra a fellépésekre. Fontos az érettségi, éppen ezért az énekesi karrierem építése is csak a tanulás mellett történhet - nyilatkozta a hot! magazinnak a mindig jókedvű Csobot Adél.

X Faktor 2013 - Istenes Bence és Csobot Adél memorizálnak Balázs vetélkedőjében

Speciális adásokkal jelentkezik ezentúl A Kód című vetélkedő. A Sebestyén Balázs által vezetett szórakoztató játékban celebek is lehetőséget kaptak arra, hogy memóriájukat teszteljék.
Már korábban is lehetett hallani arról, hogy hamarosan a Való Világ 5 nyertese, VV Attila és az általa sokat ostromolt VV Kinga feltűnik Balázs játékában.
Most újabb celebpáros felbukkanásáról számolt be a Hír24.
Értesüléseik szerint valóban játéklehetőséget kaptak ismert párosok, hogy a kódlistára való visszaemlékezésben jeleskedjenek. Elsőként Istenes Bence és Csobot Adél lép majd az arénába a hétfői műsorban, amit a nézők 19:10 kísérhetnek figyelemmel az RTL Klub műsorán.

X-Faktor 2012 - Ördög Nóra nélkül indul a következő X-Faktor

A terhessége ötödik hónapjában járó Ördög Nóri repes a boldogságtól, így aligha bánja, hogyha egy időre távol marad majd a képernyőtől. Minden bizonnyal nélküle indul a következő X-Faktor. Anyaként új fejezet kezdődik Ördög Nóra életében, de azt még nem tudni, hogyan folytatódik televíziós karrierje. Egyelőre a Csak csajok című reggeli műsorban látható Barabás Évi és Lilu mellett, de babája születéséig nagyobb produkcióban már aligha láthatjuk. Valószínűleg nem ő vezeti az X-Faktor negyedik szériáját sem. Nóri rengeteg dologgal foglalkozott már, ezért szinte mindenütt bevethető. Részese voltam az első pillanattól kezdve Nóri karrierjének – mondta a Borsnak Schiwert-Takács László, több nagy nézettségű műsor, többek között az X-Faktor kreatív főszerkesztője.
– Gyakornokként került a Reggelibe, majd stúdióasszisztensként dolgozott, később átkerült a Mónika show-hoz szerkesztőnek. Dolgozott a Kölyökklubban is, de a Szombat esti lázban indult el igazán a karrierje. Az elejétől kezdve szerkesztői feladatokat is ellátott azokban a műsorokban, amelyeket vezetett. Mindent tud a háttérmunkáról, ami nagyon fontos ebben a szakmában. Mindig is hittem benne, az X-Faktorban is jó volt, ám a következő széria idején szerintem babázni fog.
A Bors elérte Ördög Nórát, aki szerint most indokolatlan felvetni, hogy mi lesz vele majd a szülés után. Hasonlóan gondolja Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója is.

X Faktor 2012 - Csobot Adél az X-Faktor igazi nyertese

A műsor óta pihenni sem volt ideje Csobot Adélnak, annyi munkája van. Hiába lett harmadik helyezett az X-Faktor 2012-es versenyében Csobot Adél (18), a jelek szerint ez a tehetségkutató utóélete szempontjából cseppet sem számít. A nagykárolyi lány ugyan lemaradt a győzelemről a műsorban, Oláh Gergő (24) szavazói erősebbnek bizonyultak, mint ahogy Antal Timi (19) is megelőzte őt, így még a legjobb énekesnő megtisztelő pozícióját sem zsebelhette be. Ennek ellenére boldog lehet, hiszen amellett, hogy körbeveszik a rajongók, százezreket keres hetente. A fiatal sztárnak ugyanis, aki újra divatba hozta Magyarországon a szvinget, annyi fellépése van, hogy annak alig lehet eleget tenni, míg a dobogó első fokáról épphogy lemaradó Antal Timinek szinte semmi munkája nincs, emiatt az elmúlt napokat nem is töltötte Magyarországon. 
Adél körül éppen olyan felhajtás van, mintha ő diadalmaskodott volna, ő vitte volna haza a tizenkétmilliós főnyereményt, az autót és a mesés álomutazásra jogosító kupont. Mindezt pedig úgy, hogy Zámbó Krisztián (32) mellett ő kapta a legtöbb kritikát a hónapokig tartó megmérettetés során.
– Hatalmas hendikeppel indultam a műsorban. Sok kritikát kaptam az elején, rengetegen támadtak, de arra vagyok a legbüszkébb, hogy ezt megfordítottam. Sikerült! – mondta lelkendezve a Blikknek Adél. Az énekesnőt meglepte az a mérhetetlen szeretet, ami felé irányult az elmúlt hetekben. Menedzsere csak kapkodja a telefont, hogy minden felkérésre reagálni tudjon. Hihetetlen számomra a felkérések száma. Az is meglepett, hogy még december 26-án is volt fellépésem – örvendett a tehetség. – Bíztam benne, hogy annak ellenére, hogy „csak" harmadik lettem az X-Faktorban, sokan lesznek olyanok, akik kíváncsiak rám, és meg akarnak nézni élőben is. De mégis meglepett, hogy mennyire szeretnek, akárhová megyek, akkora szeretettel fogadnak, hogy az hihetetlen – magyarázta Adél, akinek nagyon új ez a felhajtás, ami körülveszi őt. – A koromnak köszönhetően sem lehet sok tapasztalatom, nem is vagyok hozzászokva az ilyesmihez. De annyira beleélem magam, annyira imádom, hogy mindig mást kell mutatnom magamból, hogy egyáltalán nem érzem azt, hogy elfáradnék – tette hozzá Csobot. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Oláh Gergőnek is közel annyi fellépése van, mint Adélnak, de mégis, mintha körülötte nem lenne akkora a felhajtás. A salgótarjáni híresség mégis nagyon boldog, hiszen azt csinálhatja, amit szeret, és kielégíti a munkája.
– Mindig is erre vágytam, amit most csinálhatok, ez volt a legnagyobb álmom. Nagyon élvezem, hogy énekelhetek – nyilatkozta Gergő.
És hogy Antal Timivel mi a helyzet? A második helyezett lány ugyan nem tűnt el, de alig néhány helyre hívják.
Az elmúlt napokat nem töltöttem itthon, szerettem volna egy kicsit pihenni, de jövőre már biztosan több fellépést vállalok – mondta Timi, aki közben lakást is keres, hiszen Adéllal szeretnének összeköltözni.