X-Faktor 2013 - Alföldi odaszúr majd, ha valaki nem tetszik neki

A Nemzeti Színház leköszönő igazgatója sokfelé fog dolgozni itthon és külföldön. Szeptemberben a Vígszínházban a Danton halálát rendezi, utána pedig Újvidéken dolgozik. Alföldi Róbert a Heti Hetesre nemet mondott, az X-Faktorra azonban igent. Vajon mitől tartja érdekesnek a mentori szerepet? A szakmámba vág, és fiatalokkal dolgozhatok, amit eddig is fontosnak tartottam. Engem elsősorban az érdekel majd, hogyan hat rám a versenyző. Az a lényeg, hogy önazonos emberek álljanak előttünk. Bárkit lehet utánozni, de egy énekes is csak akkor tud személyiségként működni a színpadon, ha felvállalja önmagát - indokolta döntését Alföldi Róbert.
Felfokozott érdeklődés előzi meg az István, a király jubileumi előadását. Arra a kérdésre, hogy mit tekint a rockopera aktuális üzenetének, Alföldi Róbert a következőket válaszolta:
Egy ország szeretne boldogulni, egyfelé húzni, és kilábalni a nehéz helyzetből. Aztán mégis két részre szakad, képtelen megbékélni egymással, és a két rész képtelen meghallgatni a másikat. Látjuk, hova vezetnek ezek a történelmi pillanatok - mondta az RTL Klub leendő mentora.

X-FAKTOR 2013 - Csobot Adél Az Év Legtrendibb Nője

Az énekesnő Az Év Legtrendibb Nője a JOY olvasói szerint. A partin is mindent vitt a ruhája.
Lefagyasztotta a mosolyt sztárjaink arcáról Csobot Adél, miután mindannyiukat lepipálta a JOY magazin csütörtök esti partiján. A fiatal énekesnő kapta ugyanis a magazin olvasói által oda­-ítélt, Az Év Legtrendibb Nője díjat.
Míg a magazin 15. szülinapi buliján Adél ragyogott a boldogságtól, addig hétpróbás hírességeink közül jó néhányan erőltetett mosollyal vették tudomásul, hogy lemaradtak a díjról. Egymás között sugdolóztak, de munkatársunknak már nem akartak nyilatkozni. Mindegy, hogy érzi magát az ember. Keljen fel, öltözzön fel, és jelenjen meg. Nagyon boldog vagyok, s bár készültem erre a pillanatra, most mégsem tudom, mit mondjak – szónokolt kezében a díjjal Adél. A 18 éves lány boldogságában kedvese, az est házigazdája, Istenes Bence is osztozott, aki büszke volt barátnője sikerére. Sokáig nem örülhettek egymásnak, mert Adél idő előtt otthagyta a partit, hogy éjszaka Romániába, gimnáziumi ballagására utazzon.

X Faktor 2013 - Már vezethet Oláh Gergő

Fél kézzel már kezében a volán: Oláh Gergő túl van a KRESZ-vizsgán, nemsokára vezetheti is az X-Faktor- gyôzelemért járó autóját. Már nem kell az anyósülésen utaznia. Sikeresen vette az első akadályt, letette a KRESZ-vizsgát a 2012-es X-Faktor győztese – így egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy vezethesse saját nyeremény-autóját. Az énekes, bár már hetekkel ezelőtt átvette a kocsit, eddig csak utasként ült benne, ugyanis nincs jogosítványa. Az az igazság, hogy a szalonból Geszti Péter állt ki vele, haza pedig apukám vitt minket a párommal, Nikivel. De meg kell, hogy mondjam, nehéz kibírni, hogy ne üljek bele – mesélte a Borsnak Gergő. Az oktatómmal már elkezdtünk a forgalomban vezetni. Remélem, sikerül majd a júniusi vizsgám, mert már alig várom, hogy beülhessek az autócsodába. Végre Nikit és a piciket is mindenhova én fuvarozhatnám.