X Faktor 2013 - Ő az ötödik mentor

A lélekmentor szerint a versenyzők lelkében dől el minden.
A produkció lélekmentora meghallgatja a versenyzőket, amikor úgy érzik, jólesne egy beszélgetés, és személyre szabott lélektani praktikákkal látja el őket. Van, akin egy ölelés, máson néhány dicsérő szó is segít? Bizony résen kell lennem, hogy a versenyzők ne cipeljék magukkal a stresszt és más érzelmi gátakat - mondta Szily Nóra. Ezért is lényeges, hogy megpróbáljak segíteni nekik. Mivel kiszakadtak megszokott életükből, környezetükből, ritmusukból, új támaszokat és kapaszkodókat keresnek.

X Faktor 2013 - Tízezer forintos zsebpénzért lépnek fel az X-Faktor sztárjai

Adásonként tízezer forintért dolgoznak az X-Faktor versenyzői a Bors informátora szerint. Így egy hétvégén húszezer forintot vihetnek haza. A versenyzőknek sem a lakhatásra, sem a rezsire, de még a bevásárlásra sem kell, hogy gondjuk legyen az RTL Klub műsora idején. Szép környezetben, jól felszerelt lakásokban laknak egy olyan helyen, ahol szinte minden elérhető közelségben van. Biztosítottak számukra a kommunikációs eszközök. Az ételről, italról gondoskodunk, a szállításuk, közlekedésük megoldott. Ha gyógyszerre, orvosi ellátásra van szükségük, ami gyakran előfordul, abban is segítünk - mondta Schiwert-Takács László, a tehetségkutató kreatív főszerkesztője, aki hozzátette, mindemellett adásonként minden versenyző kap költőpénzt is.

X Faktor 2013 - Krasznai Tünde túllendült a holtponton

Krasznai Tünde a múlt heti élő adás előtt arra panaszkodott mentorának, Geszti Péternek, hogy úgy érzi, eddig egyszer sem mutatta meg igazán önmagát, és annyira izgul a színpadra lépés előtt, hogy attól fél, még a dalszöveget is el fogja felejteni. A legutóbbi Alexandra Burke dallal azonban úgy érzi, végre megtört a jég.
"Amikor a Silence című dalt énekeltem, az életem talán legcsodálatosabb pillanata volt. Úgy éreztem, hogy képes vagyok mindazt megvalósítani, ami bennem van, és ezt meg is mutatni, hogy mások is hallják a lelkem a dalban. Magabiztosabb lettem, és ez nagyon sokat számít. Hihetetlen hogy itt vagyok az első öt között" - mondta Krasznai Tünde, aki azt is hozzátette, tulajdonképpen egy pillangónak köszönhető, hogy így meg tudott nyílni. - "Egy rajongómtól kaptam egy kézzel készített pillangót, és azt üzente nekem, hogy ha énekelek, úgy tudok szárnyalni, akár egy pillangó. A legutóbbi dalomban pontosan ezt éreztem."
Krasznai Tünde gőzerővel készül a következő produkcióra, amiben ismét egy másik oldalát mutatja majd meg.
"Minden dal feladata más és más. Nagy kihívás volt egy pop-dalt így elénekelni, de minden dalnak megvan a maga feladata. A következőnek megint más lesz a küldetése. Geszti Péter nagyon sokat segít nekem, hogy több oldalamat is meg tudjam mutatni, de az egész stáb olyan már nekem, mint egy nagy család: a sminkestől elkezdve az énektanáromig mindenkivel nagyon bensőséges viszonyom alakult ki, ami csodálatos érzés" - tette hozzá Krasznai Tünde.

X-Faktor 2013 - Az X Faktor korábbi győztese elfogadja Krasznai Tünde pórnózását

A második X-Faktor győztese, Kocsis Tibor kissé csendes életet él mostanában a tehetségkutatósok karrierjét alapvetően befolyásoló plázás haknik mellett, de szerinte még a most futó évadban is vannak olyanok, akik később is sikeresek lesznek. “Kevés X-Faktort láttam eddig, de vannak kedvenceim. Szerintem vannak az évadban olyanok, akik hosszú távon is fennmaradnak. Én Krasznai Tündének szurkolok, tetszik, hogy felvállalta a pornós múltját, és tiszta lappal tud így indulni. Vannak persze olyanok, akik korlátolt gondolkodással rendelkeznek, és ezalapján ítélik meg, de remélem, hogy meg tud ezzel küzdeni”. Kocsis Tibor elmondása szerint nem látta még Krasznai Tünde pornófilmjeit. A második X-Faktor győztese egyébként a látottakkal ellentében nem tűnt el, hamarosan új lemezt fog kiadni. További híreket tudhatsz meg a friss hírek hasábjairól.

X-Faktor 2013 - Alföldi: "Nekem nem lesz könnyebb ezután sem az X-Faktor"

A mentornak Péterffy Lili kiesésével egy versenyzője sem maradt már versenyben, a színész-rendező azonban azt mondja, ezután sem lesz kevésbé kritikus.  Alföldi Róbert utolsó mentoráltja, Péterffy Lili kiesése után sem érzi úgy, hogy számára ne lenne tétje a versenynek, és ezután sem fog kesztyűs kézzel bánni a versenyzőkkel, ami a kritikáit illeti. "Nem lesz könnyebb nekem mentorként a verseny ezután sem, és nem érzem azt, hogy ne lenne tétje számomra már a versenynek. Ezek után is ugyanolyan kritikus leszek az énekesekkel, mint eddig, hiszen az X-Faktornak továbbra is van tétje számomra is, a többi mentor és a versenyzők számára is" - mondta Alföldi, aki azt is hozzátette, Lili párbajdala szerinte csodálatosan sikerült és megható volt látnia, ahogy a szeme előtt "felnőtt a gyerek". Péterffy Lili számított rá, hogy párbajozni fog, és úgy érezte az életéért énekelt a párbajban. Szerinte ez volt az egyik legjobb produkciója, és borzasztóan fog hiányozni neki az az időszak, amit az X-Faktor versenyzőjeként töltött el. "Nem tudnék egyetlen dolgot kiemelni, ami a legjobban fog hiányozni. Minden hiányozni fog, még a nem alvások és a nem evések is" - mondta Lili. 

X-Faktor 2013 - Lovasinak nem jött jól az X-Faktor

Le kellett állni Lovasi András készülő szólólemezeinek munkálataival, mert az egyik zenésztársa bejutott az X-Faktorba, így nem ért rá. „Szerencsére már kiestek” – teszi hozzá.
Az újraalakuló Kispál és a borzról, a készülő Kiscsillag-albumról, és második szólólemezéről is beszélt Lovasi András. A szólólemez készítését – mint mondta – befolyásolta, hogy a Fat Phoenix dobosa is tagja annak a csapatnak, amelyikkel elkezdték azt csinálni, „és az X-faktoros sikerük nem jött túl jókor nekünk. Most szerencsére kiestek. Bocs, Gergő!”
Amikor látták, „hogy ősszel ebből nem lesz munka, mert a Fat Phoenix elindult a csillagok útján”, akkor nekiálltak a Kiscsillag-daloknak. Tövisházi Ambrus producer viszont azt mondta, hogy a szólólemez dalainak egy része mindenképp a Kiscsillag lemezre kellenek, így most kicsit megcsappant a dalok mennyisége.
„Így most tök más lesz a Kiscsillag-lemez, sokkal vokálisabb, tisztább, szellősebben hangszerelt” – árulta el Lovasi. Szerinte egyébként a Kiscsillag „egy olyan zenekar lett szép lassan, amiben kényszer nélkül mindenkinek ez lett a legfontosabb, és ettől vagy nem, de épp most kezd valami más lenni, mint öregedő pasik hobbi rock and roll zenekara”.
A Kispál-újraalakulással kapcsoltban feltett kérdést, hogy ez egy szociális célú összeállás, vagy csak pénzkereső levezetés lesz-e, Lovasi nem kívánta minősíteni. „Ezt más fogja minősíteni, amit viszont én nem fogok elolvasni. Remélem aki ott lesz, az azt mondja, megérte eljönni.”
Azt azért elmondta, hogy amikor befejezték, „mindenki örült, hogy ez most már nem lesz, és akkor lehet megint a Kispált szeretni. A magyar gondolkodás olyan, hogy ami már nincs, azt tudjuk értékelni”.  „Azt a hátizsákot, ami a Kispál és a Borz lett nekem, jó volt egy idő után letenni. Most viszont igazából nincs különösebb problémám újra felvenni. Úgy kezelem, mint azt a részét az életemnek, ami lezárult már. Ha csak ez lenne, akkor sokkal kevésbé tudnám lazán kezelni.” Korábban az orfűi Kispál-koncerttel kapcsolatban  nyilatkozott Kispál András, aki elmondta, hogy ő egy picit ódzkodott a dologtól, „de aztán győzött az, hogy szeretek zenélgetni, az orfűi meg azért mégsem egy olyan hatalmas visszatérő buli vagy századik búcsúkoncert, hanem egy családias fesztivál”. Idézte Lovasit, aki „azt mondta, hogy ha valamelyikünk agonizál, akkor álljunk össze, hogy az özvegyeknek is gyűjtsünk valamit”.

X-Faktor 2013 - Gyógyít Danics Dóra hangja

Súlyos beteg kisfiút gyógyít puszta létével Danics Dóra (27). Az idei X-Faktor legjobb hat versenyzője közé már bejutott énekesnő hangja annyira megérintette a pécsi Gáborkát (13), hogy szinte egyetlen örömforrásként tekint a lányra, és jobban is érzi magát tőle. Az öröm, amit akkor érez a gyermek, amikor Dórát láthatja a képernyőn, vagy hallhatja a hangját, leírhatatlan. Sőt amikor lapunk újságírója a fiú édesanyjával beszélgetett, Gáborkának már akkor is mosolyra húzódott a szája, amikor csak szóba került Danics neve. A kiskamasz hemofíliás, vagyis vérzékeny, és már hónapok óta a mohácsi kórházban ápolják egy egyágyas szobában, mert bevérzett a hasürege. Nyár óta immár másodszor, először súlyos, életveszélyes állapotba is került. A fiam folyamatosan ágyban van, ingerszegény környezetben. Sajnos a hemofília legsúlyosabb formájában szenved – magyarázta az anyuka, Gyöngyi. - Neki egyetlen öröme van az életében rajtam kívül, hogy láthatja és hallhatja Dórit. A zsebpénzéből, amit nagyon szépen beoszt, minden hét elején fel kell töltenem a kártyáját, hogy szavazhasson a kedvencére. Ámulva nézi a tévében, megnézi szombaton, majd vasárnap is kétszer. Az eredményhirdetésnél nagyon izgul, de iszonyatosan boldog, amikor látja, hogy Dóri továbbjut. Nagy kívánságai nincsenek, de az, hogy vele találkozhasson, az mindent megérne. Nagyon szeretem őt, nagyon szép a hangja, nagyon tetszik nekem, ahogy énekel. Mindig szavazok rá - mondta Gáborka. Dóra, amikor meghallotta a történetet, meghatódott. Nagyon jólesik, és megható, hogy egy ilyen pici fiúnak tudok segíteni azzal, hogy énekelek. Ha örömet szerzek neki ezzel, az energia talán a gyógyuláshoz is hozzásegítheti. Ilyen dolgokért is érdemes ezt a műsort csinálni, ezt a pályát választani. Jó lenne most meglátogatni, de nem tudom, hogy lesz-e rá időm mostanában, mert nagyon sűrű az időbeosztásom.

X-Faktor 2013 - Péterffy Lili búcsúzott

A Szabó Ádámmal vívott párbajban alulmaradt Alföldi utolsó mentoráltja. Vasárnap este újabb versenyző búcsúzott az RTL Klub zenés showműsorából. A legkevesebb nézői szavazatot ezúttal Szabó Ádám és Péterffy Lili kapta. Cascada Everytime We touch című dalának lírai feldolgozását adta elő Péterffy Lili a párbajban, míg Szabó Ádám Éliás Jr. Mindhalálig várni rád című dalát énekelte. Lili mentora Alföldi Róbert, Ádámé Tóth Gabi, nem meglepő módon mindkét mentor a saját mentoráltjának maradására voksolt. Szikora Róbert csapongó monológja végén úgy döntött, hogy Ádám menjen haza. A végső döntés így Geszti Péter kezébe kerülhetett volna, ő azonban Lilit nevét mondta. A nézői szavazatok döntöttek végül, amelyben Ádám volt a jobb. Alföldi Róbert utolsó mentoráltjaként így Péterffy Lili búcsúzott az X-Faktortól.  

X Faktor 2013 - A zsűri Krasznai Tündétől ájult el

R-Go és Jazz+Az szólt a tehetségkutató szombati adásban, a fellépők olyan dalokkal készültek, amelyek köthetőek valamely mentorhoz.

Az X-Faktor november 23-i adásában Krasznai Tünde második fellépése aratta a legnagyobb sikert a mentorok körében, a brit show egyik győztese, Alexandra Burke egy dalát adta elő nagy beleéléssel, nagy hanggal - a zsűri az egekig magasztalta. Mindenki két dalt énekelt, olyat, amely valamely mentorhoz volt köthető, akár itthon, akár külföldön: Péterffy Lili például egy Jazz+Az-dalt dolgozott fel. Az estét a ByTheWay zárta egy bulis nótával, az R-Go első nagy slágerét, a Létezem-et adták elő.
 „Nagyon szeretem azt, hogy itt mindenki meg tud lepni" – summázta az estét Alföldi Róbert,
Tóth Gabi pedig a komplett stábnak köszönte meg a munkát és a szerinte színes estét. „Példátlanul nagy volt az este, alig mertem kritizálni" – magyarázta Szikora zárásképp, de Geszti is elégedetten elemzett és próbált még elcsenni pár voksot a nézőktől: „Nagyszerű volt, nagyon jól szórakoztam, az este viszont Dóráé és Tündéé."
Vasárnap közös produkciót adnak elő, Fábián Juli vendégfellépőként bizonyít, és ahogy szokás, párbaj lesz.

X Faktor 2013 - Krasznai Tünde összeomlott az élő show előtt

Geszti Péter mentoráltja úgy érezte, még egyszer sem hozta ki magából a maximumot a verseny alatt.
Krasznai Tünde teljesen maga alá került a szombati élő show előtt. Az X-Faktor versenyzője arra panaszkodott mentorának, Geszti Péternek, hogy a színpadra lépés előtt teljesen leblokkol és a dalszövegeket is elfelejti, ami már csak azért is lett volna kellemetlen a szombati műsorban, mert minden előadó két dallal, egy magyarral és egy külföldivel készült. Geszti arra is kíváncsi volt, hogy Tünde mikor érezte azt a verseny alatt, hogy a maximumot adta.

"Egyszer sem. Nagyon izgulok a színpadra lépés előtt, és a dalszövegeket is elfelejtem" - mondta Tünde.
A produkció azonban végül nem őt igazolta, hiszen a mentorok egyöntetű véleménye szerint most nyújtotta az eddigi legjobb teljesítményét. Krasznai egy Nagy Feró dalt énekelt, Feró pedig a közönségből csápolt a produkció alatt.

X-Faktor 2013 - Mekkora égés!

A ByTheWay énekese élő adásban égett be, a kommentelők szét is szedték őket. Az X-Faktor hetedik élő show-jában már nagy teher volt a döntősök vállán, akik két dallal is készültek. A nóták közös jellemzője az volt, hogy az X-Faktor egyik mentora előadóként, szövegíróként, vagy producerként jegyzi.
A feszültség már tapintható volt, ugyanakkor az énekesek kitettek magukért és fergeteges hangulatot varázsoltak a stúdióba. A show-t Danics Dóra kezdte, aki szexi minijében és lendületes táncával is lenyűgözte a mentorokat. Úgy érzem, a helyzet fokozódik, hiszen a versenyzők egyre közelebb jönnek az asztalunkhoz - összegezte véleményét Alföldi Róbert. A második versenyző, Szabó Ádám éppen mentora, Tóth Gabi dalát választotta, mellyel nem csak a fiatal énekesnőben, de a kommentelőkben is átszakította a gátat és innentől megállíthatatlanul folytak a hozzászólások. Tóth Gabi ugyanis szokásához hűen nem tudta türtőztetni magát és könnyekben tört ki, magát piedesztálra állítva, mondván, az mekkora nagy szó, hogy az ő dalát éneklik egy országos csatornán. - Gabika besír saját magán, jaj Istenem! Gabi, ne műbalhézz! Gabi mit szed ész ellen? - szóltak azonnal a kommentek. Most kivételesen mégsem az egykori megasztároson élcelődtek legtöbbet, hanem Péterffy Lili előadásán. Az egyik rajongó szerint „már most el van szállva magától, pedig csak egy kis Csobot Adél hasonmás”. Ezt gondolhatta róla Istenes Bence is, aki mint ismert, szakított az After X műsorvezetőjével, ezért már szabadon legeltette szemét Péterffy mellein, egészen pontosan nem is sikerült vele szemkontaktust kialakítania a lánynak. Alföldi Róbert a tőle szokatlan lelkesedéssel ugrálta végig jószerével az egész estét, versenyzője teljesítményéhez is annyit fűzött hozzá, hogy mivel pénteken lett 46 éves, azt hitte, ennyi idős korában már csak szomorú számokat fog hallgatni, de a lány még őt is felrázta. Úgy tűnik, hatása kitartott egészen este 10-ig. Az este egyik legkínosabb pillanatát a következő versenyszám hozta, Szikora Róbert csapata, a ByTheWay ugyanis belesült az első szám elejébe. A szőke tag, Olivér ugyanis nem tudta elkezdeni a számot, hamisan énekelt, majd ettől megijedve el is hallgatott. Szerencséjére csapattársai folytatták az előadást, amibe végül ő is bekapcsolódott. Ennyi azonban éppen elég volt ahhoz, hogy a rajongók őrjöngve írják meg véleményüket, hová is való a négy fiatal srác. Egyesek szerint csak tölteléknek kellettek, ugyanis nem volt más, akit ki lehetett volna rántani hirtelen a kalapból, miután Bozsek Márk feladta a versenyt. Mások kigúnyolták és nevetségesnek tartották a fiúk szereplését. A mentoroknak ugyanakkor tetszett, a botláson lényegét tekintve mindenki átsiklott. Krasznai Tünde múltját a legtöbb néző nem tudja megbocsátani, a fiatal debreceni lány folyamatosan kapja az ívet pornós filmjei miatt. - A gyomron felfordul ettől a nőtől, de mivel tárgyilagos vagyok, azt kell mondanom, hogy ma eddig ez volt a hallgatható. Ez nem nagy dicséret, mert a többi siralmas volt. Nyilván ez sem kellő színvonal, de ezzel a ma estét megúszhatja. Tóth Gabit nem pofozná fel valaki???? - írta Argili néven valaki. Csordás Ákosról pedig csak latívuszokban tudtak beszélni a zsűritagok és a rajongók is. Az este folyamán ő volt az egyetlen versenyző, akire senki nem használt sértő vagy alázó szavakat.

Vasárnap este kiderül, hogy a hat döntős közül melyik kettőnek kell párbajozni a bennmaradásért, és vajon tovább jut-e a ByTheWay a botlás után is.

X-Faktor 2013 - Alamizsnán tengődik a 2010-es X-Faktor énekese ifj. Bodnár Attila

Még mindig az utcán zenél ifjabb Bodnár Attila (37). A korábban már az X-Faktorban is feltűnt utcazenész számos próbálkozáson van túl, ám úgy tűnik, a sikert mégsem hozta meg neki a tehetségkutató. Később édesapja, a híres zenész, producer Bodnár Attila (61) is próbált neki segíteni, de az sem volt eredményes.
Az idősebb Bodnár Attila feleségével, Pap Ritával (61) tíz éve Ausztriában él, Attila azonban  még édesapja előző kapcsolatából született. 
Apámtól 2011-ben végleg elváltam. Ő próbált nekem tanácsot adni, hogyan tudnék sikeresebb zenész lenni, de be kellett látnunk, mindketten önfejűek vagyunk, és nem hallgatjuk meg a másik tanácsait, véleményét. Megköszöntem a segítségét, és mondtam, nem kérek tovább belőle. Ma már nem  is tartjuk a kapcsolatot, csak ritkán beszélünk telefonon, igazából nincs is nagyon miről – árulta el Attila, aki a mai napig az Astoria, a Deák Ferenc tér és a Blaha Lujza téri aluljárókban, ahogyan ő mondja, hobbizenél. Van, hogy egyedül is leülök az aluljáróban zenélni, de Kornél barátommal most közösen alkotunk egy formációt, Akt néven, és együtt is járjuk a várost. Megnézzük, hol nincs más zenész, és ott muzsikálunk. Attila azt is elárulta, a pénz, amit az utcán összeszed, nem elég semmire. Nem lehet az utcazenészkedésből megélni, ami az én hibám is, mert amint egy kis pénzem van, máris elköltöm. Talán jobban kellene spórolnom,  gondolkodott el a zenész, akit néhány klubba is elhívnak olykor. Ahogy azonban a karrierben, úgy a szerelemben sincs mostanában szerencséje Attilának. Pár hete lett vége a kapcsolatomnak, ami egy évig tartott. Ez a lány ihlette a legújabb dalomat is, amely a Regina címet kapta. A nyáron egy kisebb zenei versenyen nyertünk egy lehetőséget, felvehetünk egy dalt stúdióban. Az a tervem, hogy a Regina lesz az mesélte a zenész, aki rögzített már néhány dalt stúdióban, de a lemez még várat magára. Megkerestük idősebb Bodnár Attilát is, hogy mesélje el, miért is szakad meg kapcsolata a fiával. Nem szeretnék erről beszélni. A fiamról rosszat nem akarok mondani, jót pedig nem tudok.

X-faktor 2013 - Lilu rosszul lett az X-Faktor végén

A műsorvezető az X-Faktor élő show-ja után hirtelen rosszul kezdte érezni magát, csaknem kiszaladt alóla a talaj. Egyszerűen leesett a vércukra, vagy netán babát vár?
A Blikk szerint az egész nap hősiesen, keményen dolgozó Lilun semmi nem látszott a stúdióban eltöltött órák alatt, tökéletesen látta el munkáját. Ezért is volt meglepő, hogy egyik pillanatról a másikra ilyen hirtelen megszédült. Szerencsére nem kellett orvost hívni a műsorvezetőhöz, néhány perc alatt összeszedte magát.
"Mindössze annyi történt, hogy egész nap nem ettem, egészen egyszerűen elfelejtettem. Biztosan leesett a vérnyomásom vagy a vércukrom, ez lehetett a gond. Megszédültem, és hirtelen le kellett ülnöm egy kicsit. Utána ittam egy üdítőt, ettől jobban lettem, majd hazamentem, és ettem egy jót" - mondta a napilapnak a szerencsés génekkel rendelkező Lilu. A ma reggeli Önöndítóban Istenes Bence is ezt támasztotta alá. "Korán beértünk a stúdióba, és annyira sok munkánk volt, hogy egyszerűen nem volt időnk enni. Mindig megbeszéltük, hogy majd rendelünk valamit, de sorra jöttek a feladatok. Nem történt egyébként semmi extra, fel van fújva az egész" - ecsetelte a rádióban Bence, akinek műsorvezetőtársa már egészen mást sejt a háttérben. István Dani szerint Lilu talán azért lett hirtelen rosszul, mert babát vár.

X-Faktor - Megtiszteltetés volt a kiesés a Fat Phoenixnek

Gáspárékat egyáltalán nem érte váratlanul, hogy vasárnap este búcsúzniuk kellett az X-Faktortól. Érzékeltették, Tünde megérdemelten jutott tovább. Erdész ­Tamás barátnője, Karsai Kata szerint amint kimondták a párbajozók nevét, azonnal borítékolható volt a végeredmény. – Alföldi és Tóth Gabi is egyértelműen inkább Tündével szimpatizált, nem a fiúkkal. Így gondoltuk, hogy mi lesz a döntés – mondta a Borsnak Kata. A banda tagjai is hasonlóan éreztek, de egyáltalán nem lettek szomorúak a történtek miatt. – Szerintem megtiszteltetés volt Krasznai Tündével párbajozni és így búcsúzni. Megkockáztatom, hogy ő abszolút esélyes a végső győzelemre. Mi pedig nem vagyunk elkeseredve, miért lennénk? – tette hozzá Tamás, aki kifejtette, hogy már pontosan tudják, kivel, milyen klipet szeretnének forgatni, milyen félkész számaikat szeretnék befejezni.


X Faktor - "Ez le volt zsírozva"

Az X-Faktor nézőit nem lepte meg a hatodik show kiesője. A hatodik élő show-ban nyújtott produkciók és a nézők szavazatai alapján vasárnap este a Fat Phoenix és Krasznai Tünde párbajozott az X-Faktorban. Végül a mentorok 3:1 arányú döntése alapján Szikora Róbert duója számára ért véget a verseny.
A Fat Phoenix Sam Browntól a Stop című dalt adta elő, míg Krasznai Tünde párbajdala Radics Gigi Úgy fáj című száma volt.
Szikora Róbert értékelésében hangsúlyozta, a srácok történelmet írtak, hisz az előző szériákban nem maradt versenyben zenekar olyan sokáig, mint Gáspár Gergely és Erdész Tamás 2013-ban. Bár annak idején úgy tervezte, egy klasszikus zenekart visz magával az élő show-ba, a két fiatalt annyira formabontónak találta, hogy meggondolta magát, és őket választotta. Tündének azt mondta, szédítő a magasság, amit elért, és ugyan nem szeretné, hogy nélküle menjen a verseny, természetesen mégis őt küldi haza, nem pedig saját mentoráltjait.
Geszti Péter számára a Fat Phoenix egy Robin Hood csapat volt, akik merészek és szórakoztatóak, Krasznai Tünde viszont egy olyan ember, akinek, mint dalszerző, érdemes dalokat írni. A lány szerinte nem csak fejlődést mutatott, hanem egy történetet. Ő a duót küldte haza.
Tóth Gabi úgy érzete, a Fat Phoenix tagjai egy idő után elkezdték a versenyt félvállról venni, a párbajdalukat viszont fantasztikusnak találta. Tünde nagy kedvence, így ő is a srácokat küldte haza.
Alföldi Róbert is osztotta az egyetlen női mentor azon véleményét, miszerint a Fat Phoenix vasárnap este előadott dala remek volt, szerinte soha nem voltak még olyan jók, mint Sam Brown számával. Ugyanakkor azt sosem titkolta, hogy számára a színpadi jelenlét nagyon sokat nyom a latba, ez pedig Tündénél nagyon erős, így a zenekart küldte haza. Ezzel a Fat Phoenix lett az X-Faktor hatodik kiesője.
Az X-Faktor oldalán most az egyszer nem nagyon háborogtak a nézők a párbajozók és a kiesők személye miatt. Abban is biztosak voltak, hogy a mentorok Krasznai Tündét tartják bent, nem hagyják majd, hogy a nézők szavazatai alapján esetleg kiessen, hiszen szinte mindig dicsérték.
"Na, ez le volt zsírozva."
"Végre! Az embereknek kinyílt a füle! Köszönöm!! Fat Phoenix bye-bye!"
"Nem is kell ahhoz nézni a műsort, hogy megmondjuk, hogy a Fat Phoenix fog kiesni...
"Felesleges a párbaj, úgyis Tünde megy tovább!"
Úgy tűnik, a közönség nagy részének nem tetszett a duó formabontó stílusa. Amikor a ByTheWay kiesett, akkor is őket hibáztatták, mondván sokkal gyengébbek voltak, mint a négytagú zenekar, nekik kellett volna távozniuk. Vannak ugyanakkor olyan hozzászólók, akik fájlalják kiesésüket, úgy vélik a műsor kevesebb lett egy üde színfolttal.
Részemről itt ért végett az X-Faktor. Az egyetlen olyan versenyző esett ki, akinek volt egyénisége. A többi tucat."
"A fiúk eredeti figurák a színpadon. Már ismeri őket a fél ország. Nem mindig a döntősök maradnak "életben". Ha ügyesek, akkor bent maradnak a forgatagban."
Az utóbbi véleményt osztja a Fat Phoenix énekese, Erdész Tamás is, aki az After X-ban elárulta: nem keseredett el, hogy kiestek, nagyon örül, hogy ideáig eljutottak, hisz a céljuk csak az volt, hogy megismertessék magukat az országgal. Amikor megtudták, hogy bejutottak az élő show-ba, máris konkrét terveik voltak arról, kikkel akarnak együtt dolgozni, milyen klipet akarnak forgatni. Gáspár Gergely azt is hozzátette, hogy a közeljövőben nem feldolgozásokkal, hanem saját dalokkal örvendeztetik meg a rajongóikat.

X Faktor - Dekoltázsverseny

Néha már az lehet az érzésünk, hogy az X-Faktorban minden érdekesebb annál, amire valójában specializálódott a műsor. Lehetett erre számítani, ugyanis hiába RTL KLUB, hiába a fő műsoridő, egyszer mindent meglehet unni.
A zenén és az éneklésen kívül három szálon fut még a műsor. Az egyik Csobot Adél két hete történő dekoltázsvillantása, a másik Tóth Gabi folyamatos villantása, harmadik és egyben legfrissebb a Bozsek Márk ügy, ByTheWay bundával vegyítve. Lassan már olyan lesz az X-Faktor, mint egy szappanopera, főleg ha belevesszük Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolatának követhetetlen alakulását.
Adél az extrém villantás óta kapja a kritikákat, ezt megunva egy videóban nyilatkozott arról, hogy szerinte miért is volt helyénvaló az az öltözet. Tóth Gabi nem nyilatkozott megjelenéséről, tartja magát elvéhez, miszerint ő csak az énekléssel foglalkozik, csak arról is fog nyilatkozni. Helyette stylistja Holdapf Linda nyilatkozott: véleménye szerint semmi baj nincs Tóth Gabi öltözékével, ő egy dekoratív énekesnő, nem apáca és nem is matektanár.

X-Faktor - Danics Dóra esélyes az X-Faktor-győzelemre

Lezárult a Life.hu X-faktor-os szavazása, amelyből kiderült, Danics Dórát tartjátok a legesélyesebbnek a tehetségkutató megnyerésére. Érdekes eredmények születtek a Life.hu eheti szavazásán. Bár a szimpátia terén legutóbb meglehetősen rosszul szerepelt Krasznai Tünde, mégsem őt tartjátok a legesélytelenebbnek az X-Faktor megnyerésére. Mi több, a pornós múltjáról híres énekesnő a dobogó második fokán végzett a potenciális győztesek sorában. Sokkal kevesebb szavazatot kapott Szabó Ádám és a két fiúcsapat, akik közül úgy tűnik, a Fat Phoenix a legesélytelenebb a győztes címre. Vajon közülük kerül ki a következő kieső? Danics Dóra azonban toronymagasan a legnépszerűbb versenyző az X-Faktor énekesei között. A lány, akinek Aföldi Róbert legutóbb szerelmet is vallott, 34 %-kal zárta a szavazást.
Szerinted ki nyeri meg az X-Faktort?
1. Danics Dóra (34 %)
2. Krasznai Tünde (19%)
3. Csordás Ákos (17 %)
4. ByTheWay (11 %)
5. Szabó Ádám (10 %)
6. Péterffy Lili (4 %)
7. Fat Phoenix (2 %)

X Faktor - Megtörténhet a csoda?

Vajon megtörténhet a csoda, az idei X-Faktort végre megnyerheti egy lány? Eddig csakis férfiak kerültek a dobogó legfelső fokára az RTL Klub népszerű tehetségkutatójában, pedig sok tehetséges lány is indult. A Star magazin arra volt kíváncsi, hazai sztárjaink kit favorizálnak a mostani széria versenyzői közül, szerintük kinek van esélye a legvégső győzelemre?
Bódi Margó bízik a lányokban, ő azt gondolja, ezúttal a gyengébbik nem képviselője lesz a befutó. Szerintem Danics Dóra nyeri meg az X-Faktort. Azért gondolom, mert hibátlan a hangja, nem tud hamisan énekelni. Nem csak jól csinálja, de illik hozzá ez a műfaj. Egyedül van, de mégis megtelik vele a színpad, akkora a kisugárzása. Na meg azért is gondolom úgy, mert a Bódi Guszti is azt mondta.
Völgyi Zsuzsinak, a Romantic zenekar egykori énekesnőjének határozott véleménye van a kérdésről. Szerintem a harmonikás Szabó Ádám lesz az első. Mindig fiúk nyernek, csodálkoznék, ha ez ebben az évben másképp lenne. Egyébként az idei X-Faktor, szerintem tehetségek tekintetében gyengébb, mint az előző években volt. Elképesztő hamis egy-két énekes. Sajnos azt kell feltételezem, hogy a mélyen tisztelt zsűri a stúdióban ezt nem hallja, mert egy szót sem ejtenek erről a versenyzőknek. Az idei szériát nézve nem rágom le a körmöm az izgalomtól, hogy ki fogja megnyerni. További színes, érdekes cikkeket olvashatsz a
friss hírek oldalain. 

X-Faktor 2013 - Ez a Fat Phoenix titka

A zenekar szerint megosztóak ugyan, ám talán épp ebben rejlik az erősségük is. Az élő show-k indulása előtt szavaztak a Hír24 olvasói arról, hogy melyik továbbjutónak nincs helye az X-Faktorban. Akkor a Fat Phoenix nyert toronymagasan, közel 30 százalékkal. A zenekar tagjait most arról kérdeztük, mi a titkuk, hogy eddig még párbajozniuk sem kellett és "csont nélkül" továbbjutottak."Előre kitaláltuk, hogy amennyire lehet, nem próbálunk meg idomulni a szorosan vett közízléshez. A műsorban szerencsére aránylag szabad kezet kapunk, így a ruháinkat, a feldolgozásokat, hangszereléseket is mi magunk találjuk ki. Tisztában vagyunk vele, hogy megosztóak vagyunk, vagy nagyon utálnak minket, vagy nagyon szeretnek. A visszajelzések 50 százalékban pozitívak és 50 százalékban negatívak, ennél mi sokkal rosszabbra számítottunk. Örülünk, hogy enyire befogadó a közönség" - mondta el Erdész Tamás, az együttes énekese. Tamás azt is hozzátette, kellemesen csalódtak az emberek ízlésében, hogy nyitottak és befogadóak az újszerű dolgokkal kapcsolatban."Kellemesen csalódtunk Magyarország zenei ízlésében, és örülünk, hogy ennyire nyitottak. 

X Faktor 2013 - Karambolozott az X Faktor három versenyzője

Egy oszlopnak csapódott autójával Bozsek Márk, a kocsiban vele volt Csordás Ákos és a Fat Phoenix-tag Erdész Tamás is.
Megcsúszott, és egy oszlopnak csapódott autójával a már visszalépett Bozsek Márk. Vele volt a még versenyben lévő Csordás Ákos és Erdész Tamás, a Fat Phoenix tagja. A baleset november 3-án történt, a Bors most szerzett róla tudomást."Ákos és a ByTheWay párbaja után tartottam haza, szabályosan, az útviszonyoknak megfelelően közlekedtem. Csúszott az út, és elképzelhető, hogy egy olajfolt is közrejátszott abban, hogy az autó megpördült. A hátulja a közelben található egyetlen villanyoszlopnak csapódott, majd megpördült" – nyilatkozta a lapnak a Barátok közt szereplője, aki az eset után pár nappal kilépett az X-Faktor tehetségkutatóból.

X Faktor 2013 - Batánovics Lilinek kellett búcsúzni

Sem a nézőket, sem a mentorokat nem győzte meg a hétvégén Alföldi Róbert mentoráltja, Batánovics Lili előadása. A sors fintora, hogy azzal kellett párbajt vívnia, akivel szombaton még duettpartnerek voltak. A nézők szavazatai alapján ugyanis Szabó Ádám is a sor végére került.
A nézők hozzászólásai szerint bár sem Batánovics Lili, sem Szabó Ádám nem alkotott tökéleteset az X-Faktor ötödik műsorában, mégsem nekik kellett volna párbajozni.
A Fat Phoenix csapata az, akiket legtöbben az ajtón kívül szeretnének már látni, számos olyan komment érkezett, hogy „mikor tanul már meg repülni a Fat Phoenix?” A két fiú azonban ismét megmenekült még a párbajozástól is, ezzel is azt bizonyítva, hiába kapnak sorozatosan kemény kritikákat, számos rajongójuk van.
Az már egy másik kérdés, hogy lehet azért juttatták őket most tovább, mivel fogadtak Istenes Bencével, hogy ha párbaj nélkül jutnak tovább, a műsorvezetőnek nyilvánosan kell meztelenkedni. Így Batánovics Lili és Szabó Ádám volt kénytelen párbajozni.
Alföldi Róbert mentoráltja a tehetségkutató versenyek örök favoritját, Whitney Houston I Will Always Love You számát hozta, míg az egykori harmonikás a Take That Rule The World szerzeményét. A mentorok még a műsor elején elmondták, mindannyiukat megviseli egy-egy párbaj, hiszen nagyon kötődnek a srácaikhoz és pontosan tudják, mennyi munka van egy előadás mögött. A dalok elhangzása után azonban jószerével egy véleményen voltak abban, hogy sem Batánovics, sem Szabó nem tudta megérinteni a szívüket a mostani énekléssel. Alföldi Róbert érthető okokból a saját versenyzőjére szavazott, ám a másik három mentortársa Szabó Ádámot juttatta tovább az X-Faktorban. A rajongók persze nem hagyták szó nélkül a döntést, valamint a mentorok viselkedését sem. Ahogy a szombati élő show-ban, így most is Tóth Gabi került pellengérre.
- Tóth Gabika, hagyd már a fenébe a lelküket, ez énekverseny nem pedig spirituális vetélkedő. Unalmas már ez a lelkizős szöveg. A legtöbb kommentelő egyetért abban, hogy a mentorok mind süketek és egyáltalán nem tudják, hogy igazából ki is a jó énekes a versenyben.

X Faktor - Hazaküldték az X Faktor egyetlen jó hangját

Lilu hosszú, de nem remegő lábakkal tipegett be vasárnap az X-faktor stúdiójába, ruháján annyi álrubin volt, hogy befért volna díszletnek valamely Indiana Jones-filmbe is. A lába tehát remeghetett volna, vékony jégen táncol az RTL Klub azzal a furcsa húzással, hogy hagyták Bozsek Márkot kicurükkolni a show-ból. Mindenesetre Tóth Gabi pedig keresztes lovagnak öltözött az aranyvértből ítélve, Szikora Róbert párducmintás nyakkendőt kapott, Geszti Péter és Alföldi Róbert ennyire nem emelkedett ki ruházatilag. ott az első kötelező kör Lilu borítékban kapott infóival, amiből megtudtuk, hogy a legkevesebb szavazatot kapott három versenyző között kevesebb, mint 100 szavazat van. Sokkal okosabbak lettünk. Jött a második kötelező kör, a nyolc bennmaradt versenyző üstdobokés az Atomium forgó mása előtt tettetett éneklést. Jött a harmadik kötelező kör, megmutatták, tegnap mi zajlott le a színfalak mögött. Eközben a pikk dámának öltöztetett Istenes Bence is bejelentkezett az After-X-ből (mostmár nincs köze a műsorhoz sem exének, Csobot Adélnak), és végig kellett hallgatni egy Vastag Csaba-haknit.
Aztán jött végre a lényeg, eldőlt, a nézők szerint kik voltak a leggyengébbek szombaton. Az hamar kiderült, Szikora nem veszít csapatot, a Fat Phoenixet és a nemrég kiesett és visszatolt ByTheWay is továbbment. Érthetetlen a magyar ízlés, valamiért megint az egyetlen normális hang, Batánovics Lili, illetve Szabó Ádám kényszerült párbajra. Az előbbi kezdett egy kőkemény Whitney Houstonnal. Itt az volt a tét, ha sikerül rendesen elénekelnie, akkor Szabónak kell búcsúznia. Szabó azonban összeszedte magát, magához képest jót énekelt, így a mentorok nem voltak egyszerű helyzetben. Végül győzött a botfül: 3:1 arányban hazaküldték az X-faktor egyetlen normális hangját, Batánovics LIlit. Folytatás egy hét múlva, még mindig heten vannak.

X Faktor 2013 - Sallagmentes unalom

Furcsa volt a mostani X-Faktor, sallangmentesebb, mint a korábbiak, de mindenféle izgalom nélkül zajlott. Szikora Robi éppúgy kevesebbet beszélt, mint a két műsorvezető, s ez fölöttébb hasznosnak bizonyult, sőt mintha Geszti és Alföldi is kevésbé fújtak volna egymásra. A versenyzők hozták magukat, s ezúttal is a dalválasztás volt néha megmagyarázhatatlan. Ez volt idén az első X-Faktor, ahol kiderült, hogy Lilunak van humora, s miután ritkán jelentek meg együtt Istenes Bencével, így kevesebb alkalmuk volt szerencsétlenkedni. Igaz, most nem volt betanult szöveg, s az egyetlen párbeszédük, hogy valami történt az öltözőben meglehetősen suta és ostoba volt, mert mi közünk hozzá és mi köze a versenyhez, hogy ők néha infantilisan viselkednek. Jobban jártunk volna, ha Lilu egyedül vezeti az X-Faktort. A ByTheWay visszatért, de hogy arról szóljon a fellépésük előtti riport, hogy ott állnak szerencsétlenül és nem tudnak semmit se mondani, hát ez egy kabaréban sem lett volna poén. Amúgy a szerkesztőknek ez okozza a legtöbb problémát, hogy a fellépés előtti riportok miről szóljanak. Miután ezt sem tudták eddig jól kitalálni, kár volt a műsort kettébontani szombat-vasárnapra, hiszen nincs benne annyi. Egyébként meg a felvezető riport szólhatna arról, hogyan választanak versenyzők és mentorok dalt. Legalább megtudnánk, ki az oka a sok mellényúlásnak, hogyan születnek a rossz döntések, miért énekelnek olyan keveset magyarul. A mostani szombati fordulóból úgy tűnt, hogy Péterffy Lili (képünkön) és Csordás Ákos meglehetősen sokat fejlődött, ezúttal ők vitték a showt, bár ettől még akár párbajozhatnak is. Krasznai Tünde volt már jobb is, nem értettem a zsűri ömlengését, talán tudnak valamit (nem a múltjára gondolok), amit mi nem. Most már kristálytisztán kiderült, s ez nem először tünt fel, hogy a Fat Phoenix versenyen kivül indult, azt csinálnak, amit akarnak, mentoruknak szemernyi befolyása sincs. A zsűri pedig megadta magát, valami olyasmire céloztak, hogy ez már olyan rossz, mintha jó lenne. Nem rossz, valamilyen hantával igazolni kell, hogy ezek a fiúk miért vannak itt.

X-Faktor 2013 - Erre még nem volt példa az X-Faktorban

Önként távozott az X-Faktor versenyzője.
Mi lesz az élőműsorral?
Bozsek Márk pénteken, csupán egy nappal az élő show előtt közölte: kilép az X-Faktor versenyéből. A tehetségkutató műsor történetében ilyen még sosem fordult elő, versenyző önszántából még nem távozott.  A Barátok közt sztárja elmondta, most nem érez magában annyi erőt, hogy folytatni tudja a versenyt, nem tud annyit adni az embereknek, mint szeretne.
- Nem a ByTheWay-nek kellett volna párbajozni, hanem nekem. Sok minden van az életemben, ami nem biztos, és ez is egy ilyen döntés, de meg kellett lépnem. Bízom benne, hogy lesz még erre lehetőségem.
Mentorát, Geszti Pétert természetesen meglepte Bozsek döntése, ám mint mondta, érezte rajta, hogy nagyon labilis, nem biztos magában, a döntését pedig tudomásul kell vennie.
Gesztitől sírva búcsúzott Bozsek Márk, a mentor pedig megígértette vele, hogy egyszer még visszatér az X-Faktorba.
Bozsek Márk rajongótábora hiába nő, továbbra is kap hideget-meleget. Geszti Péter mentoráltja a Barátok közt szülinapi partiján elárulta, mi a legnagyobb kihívás számára az X-Faktorban.
Nekünk Márk döntését tudomásul kell vennünk. Ezért ő már szombaton nem lesz látható az X-Faktorban... Most sok kérdés felmerült, például az, hogy be tud-e valaki ugrani Márk helyére? Annak az illetőnek, vagy illetőknek mindössze 24 órájuk lenne a felkészülésre - mondta Kolosi Péter.
A találgatás természetesen máris megindult, vajon kiket hívnak vissza, a legvalószínűbbnek pedig a múlt adásból kiesett ByTheWay együttes tűnik.

X-Faktor 2013 - A ByTheWay búcsúzott az X-Faktortól

Vasárnap este eldőlt, hogy a kilenc produkció közül - akiket szombaton a show-ban hallhattak, kik maradhatnak továbbra is versenyben, és kinek kellett búcsúznia az X-Faktortól! Valamint új dalával az X-Faktor színpadán lépett fel Magyarország egyik legnépszerűbb RAP bandája, az Animal Cannibals!
Az Animal Cannibals vitt egy kis színt a fakóra sikerült szombati és vasárnapi műsorba.
A ByTheWay és Csordás Ákos párbajozott vasárnap este.
A párbajt Tóth Gabi mentoráltja, Csordás Ákos kezdte. Majd jött a ByTheWay, soraiban a mosonmagyaróvári Feng Ya Ou-val.
Tóth Gabi a ByTheWay-t küldte haza.
Szikora Robi  Csordás Ákost küldte haza.
Alföldi Róbert a ByThe Way-t küldte haza.
Geszti Péter Csordás Ákost küldte haza.
A közönség döntött, Lilu borítékot bontott: s kiderült a ByTheWay-nek nincs tovább X-Faktor.
További hírek ByTheWay fiúkról a rövid hírek oldalain.

X-Faktor 2013 - Szabó Ádámot nem zavarja, ha volt kedvese megérinti

Az X-Faktor harmonikaművészből lett énekese továbbra is jó kapcsolatot ápol volt kedvesével, akivel gyakran dolgoznak együtt.               Szabó Ádámék nemrégiben szakítottak. Kedvesével, Nikivel, akivel azonban továbbra is együtt dolgoznak, hiszen a lány az X-Faktor egyik táncosa. Az ember azt gondolná, hogy egy szakítás után nehéz a közös munka, Ádámnak azonban semmi problémája nincs azzal, ha közösen készülnek az élő show-kra. Ráadásul az is gyakran előfordul, hogy a színpadon szerelmet, szenvedélyt kell eljátszaniuk."Egyáltalán nem zavar, amikor Niki megérint a próbák során. Azt gondolom, ez a közös munka során természetes, ráadásul a mi kapcsolatunk nagyon szép volt. A mai napig fontosak vagyunk egymásnak, és szeretjük a másikat, persze már nem szerelmesekként" - mesélte a Hír24-nek Ádám, aki azt is elárulta, a kezdeti bizonytalan érzés után most már énekesként is magabiztosabb a színpadon.

"Minden egyes show előtt bennem van egy kis félelem, és tudom, hogy az is benne van a pakliban - mint mindenkinél - , hogy én megyek párbajozni, vagy én esek ki aznap este. Az első élő show-hoz képest azonban már sokkal magabiztosabb vagyok a színpadon, énekesként is. Élvezem, hogy egyre otthonosabban mozgok a színpadok, és már elengedtem azt a nyomasztó érzést is, ami akkor töltött el, amikor azt hallottam vagy olvastam, hogy én csak azért vagyok itt, mert egyszer a harmonikámmal már álltam a színpadon a Csillag Születik-ben."

X-Faktor 2013 - 3. élő adás kiesője Eckert Anikó

A 2013-as X-faktor harmadik élő showjából Alföldi Róbert mentoráltja, Eckert Anikó búcsúzott. Párbajtársa szintén Alföldi tanítványa, Batánovics Lili volt.
A harmadik élő showt a Fat Phoenix formáció kezdte Kylie Minogue dalával. A fiúk a múlt héten elég negatív kritikát kaptak, ám a Kylie nótát minden mentor értékelte. Őket – a később búcsúzó – Eckert Anikó követte, aki egy Amy Winehouse dalt hozott. A lány óriási dicséreteket zsebelt be az ítészektől, Szikora úgy vélte, most már érthető a lány szereplése a döntőben. Tóth Gabi is elismerő szavakkal illette az előadást.
A Fall Out Boy nótájával érkezett a versenybe Csordás Ákos. Alföldinek tetszett az éneklés, de úgy érezte, Ákos nem volt mindig elég laza az előadás közben. Szikora és Geszti is nagy szavakkal illette Gabi versenyzőjét. Az előző héten párbajozó Péterffy Lili egy Belmondo dalt hozott, a mentorok nem voltak túlságosan jó véleménnyel az előadásról. Gabi örült, hogy visszataláltak Lili igazi stílusához, ám nem hitte el neki azt, amit látott és hallott. Geszti Péter szerint jó volt az előadás, de nem tett rá semmiféle hatást.
Bozsek Márk is megosztottak a zsűrit. A fiú végre bezsebelhetett egy pozitív kritikát Alföldi Róberttől, de a másik két zsűritag nem volt maximálisan elégedett a fiú előadásával. Szikora szerint a végére érte el azt a szintet, amivel kezdenie kellett volna, és Gabi sem volt elégedett az energiákkal.
Batánovics Lilit is komoly kritikák érték. Rihanna Unfaithful dala nem aratott nagy sikert a zsűritagoknál. Mindenki szerint jól énekelt a lány, de az érzelmek nagyon hiányoztak az előadásból. Alföldi megvédte mentoráltját, hogy nem egyszerű dolog az érzelmek átadása, és ezt is meg kell tanulni.
Szabó Ádám vegyes kritikákat kapott, Szikora Róbertnek ő adta a legnagyobb élményt az este folyamán, Alföldi szerint voltak a dalban jó és kevésbé jó pillanatok is. Geszti Péter sem volt túlságosan odáig a produkciótól, úgy vélte, Ádám állandóan le akarja győzni a dalt, amit választ.
Danics Dórának a Márti dalával sem sikerült elnyernie a rendező szívét, Alföldi számára a csoda most is elmaradt. Gabi szerint Dórának ez a dal volt a versenyének nagy pillanata. Szikora is szép kritikával illette Geszti Péter versenyzőjét.
Utolsó előttiként a ByTheWay lépett fel Toto klasszikussá vált Africa című dalával. Alföldi szerint a fiúk elég visszafogottak voltak. Gesztinek nagyon tetszett a fellépés, Gabi azonban nem volt teljesen elégedett, a srácok túlságosan “fiúbandásan” adták elő az ismert nótát.
Utolsóként Krasznai Tündét láthattuk a színpadon, egy Lana Del Rey dallal érkezett. A mentorok kivételesen megkritizálták a lányt, nem voltak vele teljesen elégedettek.
Vasárnap kiderült, hogy Batánovics Lili és Eckert Anikó fog párbajozni. A lányok sorsát a mentorok döntötték el, Tóth Gabi kivételével mindenki Batánovics Lilit küldte tovább.