X-Faktor 2013 - Kiderült, ki Danics Dóra párja!

A magyar X-Faktor első női győztese Verebély Iván színművész fiába, Marciba szerelmes, aki az RTL Klub tehetségkutatójának egyik szerkesztője volt, számol be a  Kiskegyed.hu. Marci és Dóri már szeptember óta kerülgeti egymást, szinte azonnal látható volt köztük az a bizonyos szikra. Ám a műsor alatt inkább csak vonzalomról volt szó, s a döntő óta kezdik egymást valóban társként is megismerni, mondta a Borsnak egy bennfentes.
További érdekességeket tudhatsz meg a friss hírek oldalin is. 

X-Faktor 2013 - Színészlegenda fiával jár Danics Dóra?

Továbbra is titok övezi Danics Dóra új kapcsolatát. Az X-Faktor győztese és édesanyja nem kívánt részletekről beszámolni kérdésünkre. Az Új Ász azonban megtudta, ki az a szerencsés fiú, akiért az énekeslány szíve megdobbant. Amint karácsonykor a Star magazin elsőként meglebegtette: Danics Dóra nem szingli, valószínűleg egy ideje boldog párkapcsolatban él barátjával, édesanyja, Bach Szilvia ugyanis elszólta magát. A humorista még az ünnepek előtt nyilatkozta, hogy véleménye szerint elképzelhető, hogy lánya a barátját is elviszi magukhoz karácsonykor. Mindenki tudta a versenyzők és a mentorok közül, hogy dúl a szerelem már az X-Faktor alatt is, ám senki sem verte nagy dobra. Lapunk megkereste először Bach Szilviát, mit szól lánya boldogságához és új kedveséhez, ám a művésznő illedelmesen elhárította az érdeklődést. Danics Dóra nem kívánt nyilatkozni a témában. Sajtósától azt kérdezték, cáfolják-e az információkat, ám ő is csak annyit mondott: nem kívánnak megszólalni.
Tehát továbbra is titkolóznak a fiatalok, de a lapnak annyit azért sikerült megtudnia, annál inkább boldogok együtt, a fiatalember pedig egy magyar színészlegenda fia.

X-Faktor 2013 - Vastag Csaba még mindig a legkelendőbb

Vastag Csaba (31) még mindig mindent visz! Az X-Faktor első szériájának nyertese, bár már nem keres annyit, mint közvetlenül a győzelme után -, még így, három évvel később is lepipálja a legújabb sztárokat. 
A Vasárnapi Blikk információja szerint ugyanis az énekes ma is többet kaszál egy fellépésért, mint a negyedik széria győztese, Danics Dóra (27). Vagyis hiába a hirtelen jött népszerűség, a hosszú hetekig tartó küzdelem a nézők kegyeiért, úgy tűnik, egyre kevesebb pénzért lehet eladni az újabbnál újabb felfedezetteket.
Ezt mutatja például az, hogy míg három évvel ezelőtt Vastag Csaba 250 ezer forint+áfa áron vállalt fellépést a műsor után, Danics Dóra beéri 195 ezer forint+áfával. És bár Vastag Csaba tarifája ma már  220 ezer forintra csökkent, mégis több üti a markát, mint a decemberi győztesnek.
Lapunk azt is megtudta, hogy a legutóbbi második helyezett, Krasznai Tünde (25) 175 ezer forintért jár fellépni, a ByTheWay fiúcsapat pedig 225 ezer forint plusz áfába kerül. Esetükben azonban osztozkodni kell a gázsin, így ők hiába kelendőbbek, mint a nyertes, Danics Dóra, anyagilag nem járnak olyan jól, mint Bach Szilvia lánya. Az idei x-faktorosok ezen az áron 30 perces félplaybacket vállalnak, ami azt jelenti, hogy viszik magukkal a zenei alapot valamilyen adathordozón, és a rendezvény helyszínén élőben énekelnek rá.
Szabó Patrícia rendezvényszervező szerint ennek az az oka, hogy a tehetségkutatók kezdenek halványulni, egyre kevesebb az érdeklődés irántuk. Mondhatni idejük sincs arra a felfedezetteknek, hogy kiforrjanak a versenyek után, és felépítsék az imázsukat, amelyből aztán később eléldegélnek, mert szinte azonnal jönnek a következő énekesek. Vastag Csaba a szerencsének és persze magának köszönheti azt, hogy még mindig ő kell az embereknek. Ő az első széria nyertese volt, akkor még új volt a műsor, beégett az emberek tudatába, és mindig jelen volt a sajtóban. Persze a sikerhez még az is kell, hogy valaki szimpatikus legyen, maximalista, és elégedett legyen vele a közönség - mondta el a rendezvényszervező, aki egyébként hívta már el fellépni Vastag Csabát.

X-Faktor 2013 - Az X-Faktor szerkesztőjével jár Danics Dóra

A szakmai siker után rátalált a szerelem is Danics Dórára, méghozzá az X-Faktor egyik szerkesztőjének képében Az X-Faktor ideje alatt Danics Dóra egyfolytában arról beszélt, hogy még nem talált rá az igazira. Ám valójában a szerelem már kerülgette a műsor idején. Dóra és a tehetségkutató kreatív szerkesztője, Verebély Marcell között már szeptemberben elkezdődött valami, és jelenleg egy párt alkotnak. A titkolt románcról a Bors rántotta le a leplet, és több szemtanú is megerősítette a lapnak, hogy Dóra és Marci nemcsak volt kollégák. Az érintettek nem kívántak nyilatkozni az ügyben, de nem is tagadták a kapcsolatukat. A titkolózás pedig érthető. Egyrészt a médiafigyelem már nem egy bimbózó szerelmet tett tönkre, másfelől pedig valószínűleg szeretnék elkerülni a vádaskodásokat. Hiszen Dóra egy olyan műsort nyert meg, aminek az egyik magas beosztású készítője a párja.

X-Faktor 2013 - Vastag Csaba újra régi kedvesével randizik

Volt menyasszonyával mozizott Vastag Csaba.Talán újra fellángolt a tűz az énekes és egykori szerelme, Kata között, ugyanis a minap meghitten, fesztelenül beszélgettek egymással, miközben várták, hogy elkezdődjön az esti film, amelyre jegyet váltottak. Az egykori szerelmesek között szemmel látható volt a harmónia, le sem tagadhatták volna, hogy korábban szoros kötelékek fűzték őket egymáshoz. Amely talán még a mai napig sem múlt el.
Mint ismert, Csaba és Kata kilenc évig alkottak párt, már az X-Faktor első szériájában is dúlt közöttük a szerelem, igaz, akkoriban az énekes egyáltalán nem beszélt a magánéletéről, így csak később derült ki, rengeteg női rajongó legnagyobb bánatára, hogy évek óta boldog kapcsolatban él.
Olyannyira nagy volt a harmónia közöttük, hogy már szóba került a házasság is, ám a közösen felépített álom darabokra hullott. A hirtelen jött rivaldafény, a sok munka, a külön töltött napok és esték rányomták a bélyegét az egyébként jól működő kapcsolatra, és körülbelül két és fél évvel ezelőtt búcsút intettek egymásnak.
De úgy tűnik, nem örökre. Akkoriban az is felvetődött, hogy a szakítás oka az volt, hogy az énekes évekkel ezelőtt félrelépett. Az X-Faktor-győztesről köztudott, hogy nagyon óvja a magánéletét, népszerű előadóként azonban azt ő sem úszhatja meg, ha valaki kiszúrja az utcán vagy moziban, mint riporter-olvasónk.
Egyik este a mozinál várakoztunk, amikor felbukkant Csaba egy lánnyal. Szemmel látható volt, hogy jól megértik egymást, hiszen meghitten beszélgettek, összesúgtak, és gyakran egymásra mosolyogtak. Látszott rajtuk, hogy jól ismerik egymást, ugyanis természetesen viselkedtek, együtt eszegették a mozira vett rágcsálnivalót. Csaba pedig kifejezetten boldognak és felszabadulnak tűnt, mesélte B. Orsolya, akinek természetesen jár az ilyenkor megszokott tízezer forint. A film, amelyet megnéztek, este tíz órakor kezdődött, és egészen hajnali egyig tartott, így az egykori szerelmesek jó néhány órát eltöltöttek egymás társaságában. És ki tudja, talán az éjszaka további részén is együtt maradtak.
Vastag Csaba annak idején nem verte nagydobra, hogy válságba került a kapcsola­tuk, s ennek megfelelően most is csak óvatosan, diplomatikusan nyilatkozott lapunknak. Gőzerővel készülök a márciusi koncertemre, ezért elmentem egy kicsit kikapcsolódni, reagálta röviden Csaba, aki – őt ismerve, nem is meglepő – egyelőre talán nem szeretné elkiabálni, ha volt kedvesével csakugyan megpróbálják az újrakezdést.

X-Faktor 2013 - Csúszik a boldogságban Danics Dóra

Síelés, vacsora a barátokkal, lakáskeresés, zene, ez tölti ki most az X-Faktorban aratott győzelme után Danics Dóra napjait. A felsorolásból hiányzik a szerelem: ezzel vajon hányadán áll most Dóri? Erről is mesél. Egyetlen pillanatra sem lassított Danics Dóri az X-Faktor után, sőt! Pörög, szinte mindenütt ott van, ahol érdemes,  nemrég például gyermekkori szenvedélyének hódolt. Az ünnepek után a bará­taimmal egy hétre Szlovéniába utaztunk síelni. Nagyon jól esett ez a kis kikapcsolódás, főként az éjszakai síelést élveztem, avatta be a Borsot Dóri, akinek az sem okozott gondot, hogy vegetáriánus lévén, megtalálja a megfelelő kalóriaforrást.
Mivel a pálya menti hüttékben főként gulyáslevest mértek, ezért inkább forralt bort ivott. Kedden jött haza, amikor éhét igazi lakomával csillapította: egy jó barátja várta pazar vacsorával. Mióta véget ért a verseny, sokkal több időt tudtam a barátaimmal tölteni. Ez a vacsora az egyik legjobb élményem: úgy tízen összejöttünk, a terített asztalnál beszélgettünk,  mesélte a győztes, akinek mindemellett arra is volt ideje, hogy megvalósítsa egyik régi álmát, mindez nem más, minthogy a Nemzeti Múzeum környékén találjon egy takaros kis albérletet.
Egyelőre keresgélek, mert még nem találtam meg az álomlakást. Mivel nem olyan egyszerű pont a Nemzeti Múzeumnál találni albérletet, ezért most már nemcsak azon a környéken, hanem a város más részein is keresgélek, tudtuk meg Dóritól, aki a rövid pihenő után ismét a zenélésre koncentrál majd. Nemsokára elkezdünk dolgozni az albumomon, én meg egyfolytában a dalokon gondolkozom. Azzal van tele a fejem, hogy milyen mondanivalót fognak közvetíteni, hogyan szólnak majd, magyarázta lelkesen Dóri. A 27 éves lány életében most minden kerek, csupán egy dolog hiányzik, a szerelem. Az év női hangja viszont nem türelmetlen, kivár. Sokan írnak nekem a műsor óta, hogy szívesen találkoznának velem. A családom, a barátaim és a zenélés most kitölti az életemet, de azért nyitott szemmel járok, és ha úgy alakul, szívesen ismerkedem.

X-Faktor 2013 - Házasságra készül az X-Faktor felfedezettje

Az X-Faktor egykori felfedezettje érzi, hogy párja hamarosan megkéri a kezét, és azt is tudja, hány gyerekük lesz. Április óta töretlen és egyre komolyabb Antal Timi és párja, Kiss Sanyi kapcsolata. Karácsonykor már a családjaik is együtt töltöttek egy napot. Ami remekül sikerült, és mindenki megtalálta a közös hangot a másikkal. Timiben pedig ez is csak megerősítette azt, hogy Sanyihoz fog feleségül menni a közeljövőben, és már a gyerekvállalásról is kész elképzelései vannak.
„Úgy érzem, hogy négy éven belül szeretnék szülni. Három gyerekre vágyom legalább. Szerencsére megtaláltam azt a férfit, aki mellett jó lenne leélni az életemet. Sanyival már beszéltünk házasságról is. Bár a lánykérés még nem történt meg, érzem, hogy megtalálja majd a módját”, mondta a 2012-es X-Faktor második helyezettje a Borsnak. További érdekességeket új híreket találsz a friss hírek oldalain is.

X-Faktor 2013 - Ezért távozott Geszti a mentorok közül

Amellett, hogy ő maga is rendkívül kimerült az X-Faktortól, a családja sokkal jobban megsínylette, hogy nélküle kellett élniük. Az átlagnál is több munkát és kitartást igényelt Geszti Pétertől Danics Dóra győzelemre vezetése. Ezért heti hét napot munkával töltött, de ennek ára volt,  legtöbbször csak aludni látta a lányait. Elmaradtak a közös programok a gyerekekkel, a feleségével, az anyukájával. Bár mindenben támogatták, de a végére belefáradtak. Nagyjából novemberre fogyott el Edit türelme. Voltak is súrlódások köztünk, amit nem csodálok... Egyebek között azért is jött jól a győzelem, mert egyfajta bizonyítványt kaptam arról, hogy megérte ennyi időt és energiát belerakni a munkába, mondta a Story magazinnak az egykori mentor.

X-Faktor 2013 - Összeköltöztek az X-Faktor sztárjai

Nem tudnának hosszú távon együtt élni a ByTheWay tagjai, de Ya Ou és Csordás Ákos összeköltözött.
Rendszeretőnek tartja magát Ya Ou és Csordás Ákos szerint is vigyáznak egymás dolgaira, tiszteletben tartják egymás magánéletét. Én egy pár nappal előbb költöztem be, befűtöttem a lakást, viszonylag rendbe raktam, kitakarítottam, hogy Ákos, ha jön már kész belakott kis lakásba jöjjön - árulta el Ya Ou, aki hozzátette: ő biztosan mindig eltakarít majd maga után, a főzés viszont Ákos feladata lesz.

X-Faktor 2013 - X-Faktor után vonatjegyre sincs pénze Krasznai Tündének?

Lehet, hogy Krasznai Tünde a vonatot sem tudja kifizetni? Barátait kérte, fuvarozzák őt Pécsről Budapestre. A lány azt mondja, neki csak annyi kell, amennyiből albérletet és napi betevőt fizet, ehhez persze kellene pár fellépési lehetőség.
Reményekkel telve néz a jövőbe Krasznai Tünde, igaz, mióta véget ért az X-Faktor, még csak egyetlen fellépése volt, szilveszter éjszakáján. Egykori mentorával, Geszti Péterrel is közös munkát tervez, ám egy­előre abból sincs még semmi konkrét.
A debreceni lány a színpadon képzeli el a jövőjét, de ha hamarosan nem kap fellépési lehetőséget, kétségessé válik, hogy ez az álma megvalósulhat-e.
Tünde mindig is nehéz körülmények között élt, az x-faktoros szereplés viszont nagy lehetőséget adott számára, hogy kitörjön a múltja fojtogatásából. Nehéz anyagi helyzetéről tanúskodik, hogy az énekesnő, miután az ünnepeket vidéken, a rokonainál töltötte, Facebookon kért segítséget ahhoz, hogy Budapestre tudjon utazni.
„Hellobello kedves emberek! Egészen Véletlenul nem indul valaki autóval Pécsről Pestre a mai nap folyamán???” – írta, később pedig lapunknak azt mondta, nagyon reméli, hogy lesznek majd fellépései.
Nem vágyom túl sokra, csak arra, hogy az albérletemet és a kajámat ki tudjam fizetni. Még soha nem adatott meg, hogy egyedül élhessek és magamat tudjam eltartani, most ez a legnagyobb vágyam. De egyelőre nem vagyok kétségbeesve. Tudom, hogy lesznek akadályok, de nem aggódom miattuk, mondta bizakodóan Tünde.
A lánynak pedig nem csak a fuvarozás szempontjából lesz szüksége segítségre, korábban mentora, Geszti Péter is elmondta lapunknak, félti Tündét az X-Faktor utáni léttől. A műsorban ugyanis minden idejét beosztották, fellépéseinek és próbáinak időpontját meghatározták, a mentor szerint pedig kérdéses, hogy ez Tündének egyedül is menni fog-e.
Mindenkinek, de Tündének különösen kell a noszogatás. Nem egy szabályos tehetség, nem rakható bele a megszokott keretekbe, és ez a hétköznapi munkában is nehézséget okozhat számára, mondta még a döntő előtt Geszti, aki már akkor is kijelentette: nem engedi el az énekesnő kezét a műsort követôen sem, s közvetlenül Tünde kiesése után elmondta, bármikor szívesen írna neki dalszöveget.

X-Faktor 2013 - Dől a pénz a ByTheWayhez

A ByTheWay tagjai biztosak benne, hogy király­ságuk nem lesz pünkösdi. Az X-Faktor második helyezettjeinek egyelőre nincs is okuk panaszra. A közönség rájuk kíváncsi a leginkább. Tarolnak Úgy tűnik, hogy az X-Faktorban korábban le­adott SMS-ek tucatjai mit sem számítanak, ha véget ér a show. A verseny után az énekesek már csak önmagukra és kiharcolt népszerűségükre számíthatnak. A tehetségkutató december 15-én fejeződött be, és a ByTheWay úgy érzi, nincs oka panaszra.
A megrendelők kézről kézre adják a négy srácot. A hazai popéletben a kilencvenes években élték fénykorukat a fiúcsapatok, az elmúlt évtizedben egy for­má­ció­nak sem sikerült tartósan fennmaradnia. Ám elképzelhető, hogy a Szikora Robi által mentorált együttessel visszatérnek a régi szép idők a honi zenei életbe.
Nem túlzás azt állítani, hogy a ByTheWay az X-Faktor igazi nyertese. Nekik volt a legtöbb fellépésük az elmúlt hetekben. Eddig nyolcszor álltak színpadra, pedig közben jöttek az ünnepek is, ennek ellenére a naptár folyamatosan telik az új felkérésekkel. Főleg diszkókban várják őket, de számos más tervük is van. Új dalokkal jelentkeznek majd, és a külföldi piac felé is nyitni fogunk, árulta el a csapat me­ne­dzsere, Pusztai Olivér. Mindenféle korosztálynak játszhattunk már most is, és ez nagyon jó érzés. Ráadásul Gönczi Gábor minket kért meg, hogy lépjünk fel egy év végi koncertjén, büszkélkedett Patocska Olivér, aki azt is elárulta, annyira bíznak a sikerükben, hogy nem is vállalnak más munkát, csak a zenekarra koncentrálnak. Mi nemcsak szerencsét próbáló személyek, hanem zenészek szeretnénk lenni, ez visz előre minket. A sztárság sem vonz bennünket. Az őszinteség, az egység, a zene tisztelete és az alázat, ezek az alapelveink.

A csapat üzleti titokként kezeli a bevételét. A ByTheWay helyzetét kissé nehezíti ugyan, hogy négyen osztoznak a gázsin, plusz fizetniük kell a technikust és a menedzsert, de így is jól járnak.
Információink szerint az egykori x-faktoros fiúcsapat, a Non Stop például áfával együtt közel háromszázezret kért egy műsorért a show után, ha ezt vesszük alapul a ByTheWay esetében is, akkor valóban nincs okuk panaszra a srácoknak. Hiszen egy hétvégén minimum három fellépéssel számolhatnak.

X-Faktor 2013 - Krasznai Tündének egyetlen fellépése volt az X-faktor óta

Egyelőre nem indult be Krasznai Tünde karrierje az X-faktor vége óta, de az énekesnő nem aggódik.
Mióta véget ért az X-Faktor, még csak egyetlen fellépése volt Krasznai Tündének, szilveszter éjszakáján. Egykori mentorával, Geszti Péterrel közös munkát tervez, ám egy­előre erről nincsenek konkrétumok.
A lány a lapnak azt nyilatkozta, nem vágyik túl sokra, csak hogy az albérletét és az ételre valót ki tudja fizetni. "Még soha nem adatott meg, hogy egyedül élhessek, és magamat tudjam eltartani, most ez a legnagyobb vágyam. De egyelőre nem vagyok kétségbeesve. Tudom, hogy lesznek akadályok, de nem aggódom miattuk".