X-Faktor 2013 - Sejtelmes pillantásokkal, szerelmes nótákkal ostromolják a pasik Tóth Gabit

Sejtelmes pillantások, szerelmes nóták és rajongás – ez várt a mentori székben Tóth Gabira, akit a férfi versenyzők ostromolnak. Az énekesnő állítja: őt ezzel nem lehet levenni a lábáról.
Tóth Gabi, az X-Faktor 4. szériájának egyetlen női mentora a férfi versenyzők rajongásával is kénytelen megküzdeni olykor.
Nem egy énekes gondolta eddig úgy, hogy inkább Gabi szívére, mint fülére próbál meg hatni. Így került közel eddig több versenyző is Tóth Gabihoz, akár odalépve hozzá, hogy „csak most, csak neki” énekelve vegye le a lábáról.
De vajon mit szól a ­nem­egy­szer tolakodó közeledéshez a boldog párkapcsolatban élő Gabi és főleg táncos párja, Markó Robi? És hogyan értékeli a mentor, hogy nem szakmailag akarják meggyőzni, hanem nőiességére próbálnak hatni?
– Sem én, sem Robi nem vagyunk féltékenyek egymásra. Hízelgő, hogy ezek a fiúk bizonyítani akarnak nekem. Már az elődömet, Keresztes Ildit is megrohamozták a férfi versenyzők, sejtettem, hogy ez most is így lesz. Ám éppen ezért rettentően sablonos is – mondta Gabi, aki állítja: egy csábos mosoly vagy egy mentorasztalra felpattanó snájdig versenyző az ő szakmai döntését semmilyen módon nem tudja befolyásolni.
– Ezekben a produkciókban alig van kreativitás, még ha azt is gondolják a férfiak, hogy úgy jobban el tudják adni magukat, ha közvetlenül a mentorasztalon énekelnek. Amíg a versenyző nem mutatott fel semmit a színpadon, ne jöjjön le onnan – fogalmazott az énekesnő.