X Faktor 2011 - Muri Enikő nem csak énekesnőként kiemelkedő de színésznőként is kiváló

Új Szinetár Dóra született a színpadra. Muri Enikő nem csak énekesnőként kiemelkedő. Az X-Faktor 2011 egyik sztárja színésznőként is kiváló, tanára, Gór-Nagy Mária szerint nála jobb Júliát keresve sem lehetne találni.
Muri Enikő másodszor veselkedett neki az X-Faktornak, de a kihagyott év alatt sem tétlenkedett: Gór- Nagy Mária Színitanodájában tanult. – Tizennégy éves voltam, amikor megismertem a Nyomorultak című darabot. Van egy szerep benne, Éponine – nagyon testhezálló nekem. Eldöntöttem, jelentkezem Gór-Nagy Mária Színitanodájába, mert minden vágyam, hogy eljátszhassam egy nap Éponine-t. Mari az első évben művészi beszédórát tartott az osztályomnak. Úgy éreztem, hogy másokhoz képest nagyobb türelemmel és szeretettel viszonyult hozzám, talán több figyelmet is fordított rám – emlékezett Enikő. – A tanoda hároméves, most lennék végzős, de abban maradtunk Marival, elhalasztom ezt az évet. Mindenképp elvégzem jövőre, mert szeretném majd büszkén azt mondani: a Gór- Nagy Mária Színitanodában végeztem. Jelenleg az X-Faktor és az éneklés a legfontosabb, de nagy vágyam, hogy színészként is elismerjenek – magyarázta a sztárpalánta. Gór-Nagy Mária állítja, Enikő különleges képességgel van megáldva.
– Színészként is nagyon tehetséges, csupán egy problémája van, az önbizalomhiány. Tavaly, amikor másodikos volt, nagyon kinyílt, erős éve volt, talán ez is segített neki, hogy most bekerüljön az élő show-ba – árulta el a színésznő. – Ha jellemeznem kellene, azt mondanám, hogy elhivatott a zene iránt, ugyanakkor nagyon jó prózában, ráadásul a humora is kiváló, így komikának szintén nagyszerű lenne. Valójában azonban Lady Macbeth vagy Júlia szerepe illik leginkább hozzá, véleményem szerint tökéletes, fantasztikus lenne benne – ecsetelte védence képességeit a színésznő, aki tanodájában kifejezetten a lány kedvéért vette elő az Anconai szerelmesek című darabot, amiben Enikő alakította volna a főszerepet. Többek között ezért is várja vissza Muri Enikőt, akit a tanoda egyik legnagyobb reménységének tart. – Egyetlen musicalsztárhoz tudnám csak hasonlítani, aki nem más, mint Szinetár Dóra – erősítette meg Enikő kiváló kvalitásait Gór-Nagy Mária.