X-Faktor 2013 - Tóth Marcell kiesett, Péterffy Lili folytathatja

Vasárnap este eldőlt, hogy 9-en bekerültek a következő műsorba, míg ketten - Tóth Marcell és Péterffy Lili  - párbajra kényszerültek. Az est extra fellépője az idén 20 éves Anima Sound System volt. A csapat a Wonder című új dalát adta elő.
Következett az eredményhirdetés. Aki továbbra is versenyben marad, és így jövő héten is itt lesz velünk: Fat Phoenix, ByTheWay, Krasznai Tünde, Danics Dóra, Bozsek Márk, Eckert Anikó, Szabó Ádám, Csordás Ákos, Batánovics Lili.
A továbbjutásért ezúttal egy fiú és egy lány, Tóth Marci és Péterffy Lili párbajozott.
Lili olyan érzéseket váltott ki az egyetlen női mentorból, amire korábban nem is gondolt volna. Ennek ellenére úgy érezte, hogy Marci sokkal jobb volt szombaton és a párbajdalban is, ezért Lilit küldte haza.
Alföldi Róbert ugyanazt az erőt és energiát látta Tóth Marciban, mint amikor a fiú először lépett a mentorok elé. Hangsúlyozta, hogy a színpadon semmilyen módon sem szabad szemérmesnek lenni, tudja, hogy Liliben nagyon sok minden van még. Marcit küldte haza.
Geszti Péter azt mondta, hogy Marci felnőtt a feladathoz, jót tett neki a párbaj, még sosem énekelt ilyen jól. Lilit nehezen fedezte fel magának, most már azonban sosem fogja őt elfelejteni. Lilit küldte haza. Az értékelések közben Alföldi Róbert és Tóth Gabi végig fogta egymás kezét.
Szikora Róbert az értékelésénél az egész eddigi teljesítményt vette alapul, és Marcit küldte haza. Az állás így döntetlen lett, borítékot kellett nyitni, vagyis a nézők szavazata döntötte el az énekesek sorsát.
A nézők szavazata alapján akinek véget ért az X-Faktor: Tóth Marcell.