X-Faktor 2014 - Meleg társkereső oldalon tűnt fel a ByTheWay énekese

Érdekes hirdetést talált egy melegeknek fenntartott társkereső oldalon egyik olvasónk. Az Asian Prince néven társat kereső fiú ugyanis a megszólalásig hasonlít Feng Ya Ou Ferencre, aki csapatával, a ByTheWay-jel az X-Faktor második helyezettje lett tavaly. Ha alaposabban megnézzük a képeket, kiderül, hogy a magát 188 centisnek és 86 kilósnak valló 23 éves fiú nemcsak a megszólalásig hasonlít a kínai-magyar származású énekesre, hanem bizony valóban az ő fényképei vannak a kék iwiwként ismert PlanetRomeo oldalára feltöltve. A hirdető szexuális orientá­cióját melegnek írja le, s azt is közli, 20 és 31 év között keres magának társat, de öklözést, szado-mazo játékokat nem vállal.
„Hozzám hasonló, jó fej, sportos srácokkal szeretnék ismerkedni – írja Asian Prince a bemutatkozójában, s még azt is megosztja az adatlapját felkeresőkkel, hogy teste mindenhol csupasz, a pénisze pedig L-es méretű.
Megkérdeztük Ya Out, hogy őszinte vallomást vagy esetleg valami lejárató tréfát látunk-e az oldalon. Hallottam már az adatlap létezéséről, de fogalmam sincs, mi folyik azon a társkeresőn, ugyanis nem érdekel. Nem ez az első eset, hogy azt hiszik, meleg vagyok, pedig nem vonzódom a másik nemhez. Engem a csinos lányok érdekelnek, jelentette ki határozottan Ya Ou, akinek az X-Faktor alatt is volt barátnője. Az a kapcsolat azóta ugyan véget ért, és Ya Ou három hónapja szingli, de szerinte ez mégsem elég ok arra, hogy valaki azt higgye, áttért a másik nemre. Ez a fiú az én személyes adataimat, képeimet használja. Csak azért nem jelentem fel, mert tudom, hogy semmi értelme nem lenne, úgysem kapnák el, tette hozzá az énekes.