X-Faktor 2014 - Elhagyhatja Magyarországot az X-Faktor dobogósa

Ha továbbra sem kap hazai felkéréseket, külföldön is szerencsát próbálhat az X-Faktor harmadik helyezettje, Krasznai Tünde - mondta az énekes a Blikknek. Azok az emberek, akik rám kíváncsiak, nem a vidéki művelődési házakban lelhetők fel. Félreértés ne essék, én mindenkinek szeretnék énekelni, senkit nem akarok megbántani, vagy degradálni! Viszont azt be kell látnom, hogy az én közönségem a liberálisabb, elfogadóbb emberekből áll. Valamilyen oknál fogva - igazából magam sem tudom, hogy mi ennek a valódi oka -, de nagyon kevés a koncertem" - mondta a lapnak az énekesnő.
"Rengeteget töröm a fejem azon, hogy miért nem hívnak fellépni, de nem jövök rá az okára" - mondta Krasznai Tünde. A Blikk felidézte, hogy az énekes tizenéves korában elköltözött otthonról, hogy a saját lábára álljon, de a felnőtt filmek világáig jutott. A pornós szakmát három évvel ezelőtt hagyta ott és pultosként kezdett dolgozni egy szórakozóhelyen, később az X-Faktorban dobogós lett.  Egyszerre négy zenekarral próbálok, összeálltam a régi blues bandámmal, Debrecenben, beindítottam egy új jazz zenekart is, és nemrégiben felhívott egy neves jazz-zongorista, hogy szeretne velem dolgozni. Csinálom, csinálom, küzdök, próbálok, de egyelőre nem tudok megélni belőle. Kiváncsiak rám az emberek, én pedig énekelni szeretnék nekik. Hol lehet gond a két pont között?" - idézte az énekest a lap.
Az is megfordult a fejében, hogy ha nem indul be az itthoni karrierje, külföldön is megméretteti magát. "Semmi másra nem vágyom, csak arra, hogy itthon zenélhessek! Ez a hazám, a magyar az anyanyelvem. De ha nem fogok tudni megélni az éneklésből, kénytelen leszek egy kicsit elmenni innen. Egy darabig még bírom. De ha minden akaratom ellenére, nem indul be a karrierem, akkor szevasz tavasz, csomagolok!" - mondta Krasznai Tünde.

X-Faktor 2014 - Érdekes újdonság az X-faktor 2014-ben

Az X-Faktor 2014-ben is rengeteg újdonságot hoz majd, az egyik ezek közül, hogy idén a saját szobádból is továbbjuthatsz a műsorban. Természetesen a jól bevált jelentkezési módszer is megmarad, így a versenyzők továbbra is jelentkezhetnek a személyes válogatásra, viszont a lehetőség mindenkinek adott, hogy az új utat járva feltöltse az X-Faktor oldalára hangfelvételét, vagy videóját, és azzal bizonyítsa, hogy a legjobb énekesek között a helye.

X-Faktor 2014 - Igazi szívtipró lett

Demes Tamás 19 évesen indult a 2011-es X-Faktorban, és másodikként esett ki a döntőből. A versenyből való gyors távozás nem szegte kedvét: azóta is építgeti zenei karrierjét, és emberi kapcsolataira is jó hatással volt a műsor. Tamás most 22 éves, és jobban néz ki, mint valaha. Emlékszel még Demes Tamásra? Nézd meg, milyen most!

X-Faktor 2014 - Gyurcsík Tibor a szlovák X-Faktor döntőjébe is bejuthat?

Gyurcsík Tibor dunaszerdahelyi származású fiatal énekes a magyarországi után a szlovákiai X-Faktorban is szerencsét próbál.
A Joj televízió által közvetített tehetségkutató minap sugárzott adásában lépett fel Gyurcsík válogatón, és osztatlan sikert aratott. Michael Bublétól adta elő a Feeling Good című dalt, a végén pedig a közönség felállva tapsolt, a Celeste Buckingham, Sisa Lelkes Sklovská, Ondřej Brzobohatý, és Oto Klempíř alkotta zsűrinek pedig a lélegzete is elállt.
Ondřej Brzobohatý megjegyezte, hogy ahol a tehetséget és a szimpátiát osztották, ott Gyurcsík bizonyára az első sorban állt.
Sisa Lelkes Sklovská pedig úgy fogalmazott, hogy végre megérkezett egy személyiség, óriási hanggal, és biztosra vette, hogy még vannak tartalékai.
A fiatal Celeste Buckinghammel szemben egy pikáns poént is megengedett magának Gyurcsík, Oto Klempíř szerint pedig arra kell ügyelnie, hogy azt a magas lécet, amit mostani produkciójával felállított, még át kell majd ugornia.
Mind a négy zsűritag végül igennel szavazott. A műsorvezető meg is jegyezte, hogy szerinte biztosra vehető Gyurcsík döntőbe jutása. Addig azonban még hosszú az út.
Gyurcsík Tibor a 2011-es magyarországi X-Faktorban tűnt fel, ahol egészen a döntőig jutott, onnan viszont elsőként esett ki. Ez részben nyilván annak is betudható, hogy a határon túlról akkoriban még nem szavazhattak a fellépőkre. A következő években a fiatal énekes az Eurovíziós Dalfesztivál "selejtezőjében", A Dalban is fellépett.

X-Faktor 2014 - Szerelemre vágyik Krasznai Tünde

Az X-Faktor felfedezettje úgy érzi, amióta az egész ország tudja, hogy egykor felnőttfilmek sztárja volt, a legtöbb férfi nem mer, nem akar közeledni hozzá. Nagy ára van az őszinteségének! Krasznai Tünde úgy érzi, amióta az egész ország tudja, hogy egykor pornófilmekben szerepelt, a legtöbb férfi nem mer, nem akar közeledni hozzá. Magányos vagyok, és ez bizony nincsen így jól.Rosszlánynak gondolnak, pedig azoknak is van szívük. Én már rég magam mögött hagytam a sokat emlegetett múltamat. Persze tudom, hogy egész életemben cipelnem kell a terhet, amit a régi dolgaim, a rossz döntéseim jelentenek, de sokkal könnyebb lenne min- den, ha állna mellettem valaki, és támogatna" - mondta a Storynak az X-faktor felfedezettje.

X-Faktor - Majdnem a mélybe zuhant az X-Faktor sztárja

Kis híján tragédiába torkollott az X-Faktorban megismert fiúcsapat legújabb klipjéhez szervezett fotózása. Egy hirtelen ötlettől fogva a stúdió helyett az épület tetején pózoltak az MDC-s fiúk, a ház rossz állapota miatt azonban csupán pár centin múlott, hogy ne zuhanjanak a mélybe, számol be a tema.hu.
Kinéztünk az ablakon az Oktogon környékén található stúdióból és arra gondoltunk a fotóssal, hogy marha jó lenne felmenni a tetőre, hogy az utcai szettünkhöz extrém hátteret teremtsünk, ezért az eredetileg tervezett helyett végül az extrém helyszín mellett döntöttünk, mesélte a Heti Témának Botond. A párkánynál álltam és a fotós annyit mondott: Dani menjél már egy kicsit kijjebb. Mondom, hova kijjebb, amikor már a háztető szélén álltam és meginogtam. Nagyon félelmetes volt, mondta a lapnak Dani, aki annyira megijedt, hogy szünetet kellett tartani a fotózásban.