X-Faktor 2014 - Gyurcsík Tibor a szlovák X-Faktor döntőjébe is bejuthat?

Gyurcsík Tibor dunaszerdahelyi származású fiatal énekes a magyarországi után a szlovákiai X-Faktorban is szerencsét próbál.
A Joj televízió által közvetített tehetségkutató minap sugárzott adásában lépett fel Gyurcsík válogatón, és osztatlan sikert aratott. Michael Bublétól adta elő a Feeling Good című dalt, a végén pedig a közönség felállva tapsolt, a Celeste Buckingham, Sisa Lelkes Sklovská, Ondřej Brzobohatý, és Oto Klempíř alkotta zsűrinek pedig a lélegzete is elállt.
Ondřej Brzobohatý megjegyezte, hogy ahol a tehetséget és a szimpátiát osztották, ott Gyurcsík bizonyára az első sorban állt.
Sisa Lelkes Sklovská pedig úgy fogalmazott, hogy végre megérkezett egy személyiség, óriási hanggal, és biztosra vette, hogy még vannak tartalékai.
A fiatal Celeste Buckinghammel szemben egy pikáns poént is megengedett magának Gyurcsík, Oto Klempíř szerint pedig arra kell ügyelnie, hogy azt a magas lécet, amit mostani produkciójával felállított, még át kell majd ugornia.
Mind a négy zsűritag végül igennel szavazott. A műsorvezető meg is jegyezte, hogy szerinte biztosra vehető Gyurcsík döntőbe jutása. Addig azonban még hosszú az út.
Gyurcsík Tibor a 2011-es magyarországi X-Faktorban tűnt fel, ahol egészen a döntőig jutott, onnan viszont elsőként esett ki. Ez részben nyilván annak is betudható, hogy a határon túlról akkoriban még nem szavazhattak a fellépőkre. A következő években a fiatal énekes az Eurovíziós Dalfesztivál "selejtezőjében", A Dalban is fellépett.