X-Faktor 2014 - Elhagyhatja Magyarországot az X-Faktor dobogósa

Ha továbbra sem kap hazai felkéréseket, külföldön is szerencsát próbálhat az X-Faktor harmadik helyezettje, Krasznai Tünde - mondta az énekes a Blikknek. Azok az emberek, akik rám kíváncsiak, nem a vidéki művelődési házakban lelhetők fel. Félreértés ne essék, én mindenkinek szeretnék énekelni, senkit nem akarok megbántani, vagy degradálni! Viszont azt be kell látnom, hogy az én közönségem a liberálisabb, elfogadóbb emberekből áll. Valamilyen oknál fogva - igazából magam sem tudom, hogy mi ennek a valódi oka -, de nagyon kevés a koncertem" - mondta a lapnak az énekesnő.
"Rengeteget töröm a fejem azon, hogy miért nem hívnak fellépni, de nem jövök rá az okára" - mondta Krasznai Tünde. A Blikk felidézte, hogy az énekes tizenéves korában elköltözött otthonról, hogy a saját lábára álljon, de a felnőtt filmek világáig jutott. A pornós szakmát három évvel ezelőtt hagyta ott és pultosként kezdett dolgozni egy szórakozóhelyen, később az X-Faktorban dobogós lett.  Egyszerre négy zenekarral próbálok, összeálltam a régi blues bandámmal, Debrecenben, beindítottam egy új jazz zenekart is, és nemrégiben felhívott egy neves jazz-zongorista, hogy szeretne velem dolgozni. Csinálom, csinálom, küzdök, próbálok, de egyelőre nem tudok megélni belőle. Kiváncsiak rám az emberek, én pedig énekelni szeretnék nekik. Hol lehet gond a két pont között?" - idézte az énekest a lap.
Az is megfordult a fejében, hogy ha nem indul be az itthoni karrierje, külföldön is megméretteti magát. "Semmi másra nem vágyom, csak arra, hogy itthon zenélhessek! Ez a hazám, a magyar az anyanyelvem. De ha nem fogok tudni megélni az éneklésből, kénytelen leszek egy kicsit elmenni innen. Egy darabig még bírom. De ha minden akaratom ellenére, nem indul be a karrierem, akkor szevasz tavasz, csomagolok!" - mondta Krasznai Tünde.