X-Faktor 2012 - Rá se néz nyereményautójára Vastag Csaba

Egy éve el sem hagyta az autó a mélygarázst, de százezrekbe kerül így is. Több mint egy éve porosodik egy belvárosi bevásárlóközpont parkolójában Vastag Csaba (29) nyereményautója, amit még a 2010-es X-Faktor győzteseként kapott.
Bár a népszerű énekes a hét és fél milliós csodajárgányt, a Seat Leon FR-t az átvétel után azonnal az öccsének, Tominak (20) ajándékozta – neki már van autója –, mégiscsak érdekes, hogy azóta se használta senki azt.
Ingyenes apróhirdetés feladása, akár 1 perc alatt is !  NEThirdetes.com
A hófehér luxusjárgány a mélygarázsban vesztegel, egy éve pontosan ugyanazon a helyen, mozdítatlanul. A rárakódott vastag porrétegben a rajongók üzenetei olvashatók, míg az autó folyamatosan veszít az értékéből, jelenlegi piaci ára már csak 6 millió forint. Emellett pedig jelentős  költségeket termel: egyévnyi parkolási költség terheli, a kötelező felelősségbiztosítási díjjal és a súlyadóval együtt ez több százezer forint lehet mostanáig.
Megkerestük mindkét énekest, hogy kiderítsük, miért is nem használják az értékes csodaautót.
– Én nem szeretnék az autóval kapcsolatban nyilatkozni, mivel én azt Tomikának adtam – hárította kérdéseinket Vastag Csaba, akivel ellentétben öccse már sokkal beszédesebb volt.
– Csabi valóban nekem ajándékozta a nyereményautóját, amikor megkapta, aminek én persze nagyon örültem. A probléma az, hogy nekem még mindig olyan friss a jogosítványom, hogy úgy gondolom, egy 20 éves, kezdő vezetőnek nem pont egy hétmilliós autóval kell furikáznia, hiszen annyi baleset van az utakon. Jelenleg egy jóval olcsóbb és régebbi autóval járok, amit már összetörtek úgy is a pakolókban, hogy én otthon aludtam – osztotta meg olvasóinkkal Vastag Tomi, aki bár nagyon szereti a nyereményautót, úgy érzi, hamarosan talán örökre megválik tőle. A parkolóházzal kötöttünk egy mindkét részről előnyös megállapodást, amelynek értelmében kedvezményes bérleti díjat fizetünk. Sokáig laktunk a környéken, nem akartuk onnan elhozni, ráadásul ha levisszük a szülői házba, az autó veszít az értékéből, hiszen már használt. Az utóbbi időben gondolkodtam rajta, hogy el kellene adni, hogy az árából vehessek egy kisebb lakást – avatta be lapunkat a terveibe a fiatal énekes.