X-Faktor 2012 - Wolf Kati egykori tanárával verseng

Egy éve még egyikük sem számított rá, hogy versenytársak lesznek. Kevesen tudják, hogy Fábián Juli volt az egyik, aki ott volt, mikor Wolf Kati elindult az ismertség felé. Juli volt ugyanis Kati énektanára a 2010-es X-Faktorban. A két énekesnő most a Glamour Women of the Year legjobb énekesnő kategóriájának jelöltjei között szerepel. De márciusban az is kiderül, Janicsák Veca újra díjjal térhet-e haza a gáláról.
Wolf Kati megjárta az Eurovíziós Dalfesztivált, több dala is óriási sláger lett az elmúlt egy évben. Fábián Juli pedig országos ismertségre tett szert a Fábián Juli & Zoohacker nevű formációval. A két hölgy pályája az X-Faktor után most újra találkozik. Tanár és egykori diákja is jelölt a Glamour Women of the Year legjobb énekesnő kategóriájában. - Mikor az X-Faktorban szerepeltem, nagyon erős volt a mezőny, de nem vetélytársként tekintettünk egymásra, hanem egy csapat voltunk. A Glamour Women of the Year jelöltjeinél ugyanezt érzem most. Mindenki megérdemelné, hogy nyerjen, hiszen nagyon jó énekesnőket válogattak össze a kategóriába. Vecával már az X-Faktorban is versenyre keltünk a nézők kegyeiért. Vecát a műsor során nagyon megszerettem és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Fábián Juli pedig az énektanárom volt a műsorban, nagyon sokat segített nekem, remek jazz énekesnőnek tartom őt - árulta el Kati, aki még megtippelni sem tudta, ki lehet a kategória nyertese.
Wolf Kati egykori énektanára egyetért korábbi diákjával, szerinte is nagyon erős az idei Glamour Women of the Year mezőnye.
- Úgy érzem, hogy a jelöltek nem versenytársak, hiszen a való életben nem kell választanunk egy-egy előadó közül, hanem minden zenei vagy művészeti termék, amit szeretünk, a miénk lehet - árulta el a versenyről Fábián Juli.
- Arra, hogy Katival egy éven belül ilyen szituációba kerülünk, nem is számítottam. Ő akkor még egy tehetségkutatóban szerepelt, ami után nem olyan egyszerű fennmaradni. De büszke vagyok rá, neki ez tökéletesen sikerül, óriási karriert futott be ilyen rövid idő alatt, ami a mai világban nem egyszerű - tette hozzá az énekesnő.
Wolf Kati és Fábián Juli mellett a 2010-es X-Faktor legjobb női énekese, Janicsák Veca is az esélyesek között van. Éppúgy, ahogy Németh Juci és a jelenleg új lemezén dolgozó Kozma Orsi is.