X-Faktor 2012 - Ördög Nóra nélkül indul a következő X-Faktor

A terhessége ötödik hónapjában járó Ördög Nóri repes a boldogságtól, így aligha bánja, hogyha egy időre távol marad majd a képernyőtől. Minden bizonnyal nélküle indul a következő X-Faktor. Anyaként új fejezet kezdődik Ördög Nóra életében, de azt még nem tudni, hogyan folytatódik televíziós karrierje. Egyelőre a Csak csajok című reggeli műsorban látható Barabás Évi és Lilu mellett, de babája születéséig nagyobb produkcióban már aligha láthatjuk. Valószínűleg nem ő vezeti az X-Faktor negyedik szériáját sem. Nóri rengeteg dologgal foglalkozott már, ezért szinte mindenütt bevethető. Részese voltam az első pillanattól kezdve Nóri karrierjének – mondta a Borsnak Schiwert-Takács László, több nagy nézettségű műsor, többek között az X-Faktor kreatív főszerkesztője.
– Gyakornokként került a Reggelibe, majd stúdióasszisztensként dolgozott, később átkerült a Mónika show-hoz szerkesztőnek. Dolgozott a Kölyökklubban is, de a Szombat esti lázban indult el igazán a karrierje. Az elejétől kezdve szerkesztői feladatokat is ellátott azokban a műsorokban, amelyeket vezetett. Mindent tud a háttérmunkáról, ami nagyon fontos ebben a szakmában. Mindig is hittem benne, az X-Faktorban is jó volt, ám a következő széria idején szerintem babázni fog.
A Bors elérte Ördög Nórát, aki szerint most indokolatlan felvetni, hogy mi lesz vele majd a szülés után. Hasonlóan gondolja Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója is.