X-Faktor 2013 - Szerelembe esett Szabó Dávid és Viva Starr

Munka közben esett szerelembe Szabó Dávid és Viva Starr. Az egykori x-faktoros odáig van a magyar Lady GaGáért, akit a tehetségkutató próbái alatt ismert meg.
Szabó Dávid pár hete még csak a munkáról, a karrierjéről áradozott, első önálló dalának feléneklésével és az imidzsváltással volt elfoglalva, de a legváratlanabb pillanatban, munka közben elrabolta szívét Viva Starr, eredeti nevén Siti Vivien.
– Olyan hirtelen történt az egész, olyan gyorsan. De az érzéseinket nem tudjuk befolyásolni. Nagyon tetszik Vivi – vallotta be a Borsnak az egykori x-faktoros. A bájos nyírbátori énekesnő hasonló zenei stílusban utazik, mint Dávid a stílusváltása után. Előszeretettel aposztrofálják a magyar Lady GaGának, ami azért is érdekes, mert Dávid nemrégiben azt nyilatkozta lapunknak, hogy a férfi-GaGa akar lenni.
Január végén ott volt a fiú dalának felvételén, hogy szakmai tanácsokkal lássa el. De ők ketten nem idén találkoztak először.
– Az X-Faktor fináléja előtti döntőben én voltam a sztárfellépő, és a próbák után Dávid odajött hozzám gratulálni. Elmondta, mennyire tetszett neki a produkcióm. Nagyon jól esett – mesélte Viva Starr, aki az első adástól az utolsóig nézte a tehetségkutatót, és már az első körben kiszúrta magának a jóképű énekest.
– Dávid nagyon helyes srác, és nagyszerűen énekel. Annyira örültem, amikor megkért, hogy legyek mellette a stúdióban – mesélte Vivien, aki nőiességével és egyedi stílusával vette le a lábáról az énekest. Hiába alacsony, nem tudom azt mondani, hogy kislány, mert a kora ellenére elegáns és kifinomult, a nap huszonnégy órájában igazi nő. Tetszik a kaján mosolya, a szexi pillantása és a visszahúzódó személyisége. Teljesen elvarázsolt – áradozott a Borsnak Dávid, aki igyekszik minél több időt tölteni újdonsült kedvesével.
– Tegnap elmentünk moziba, szerda este együtt főzőcskéztünk. Múltkor Vivi eljött az egyik előadásomra, a Rómeó és Júliára. Utána kaptam tőle egy SMS-t: Perverzül jó voltál! – nevetett Dávid.