X-Faktor 2013 - Összeállt az új x-faktoros zsűri

Összeállt az új x-faktoros zsűri: Geszti Péter, Alföldi Róbert, Tóth Gabi és Szikora Róbert fogja egyengetni az új tehetségek útját. Mindenki másért mondott igent a felkérésre. Az RTL Klub úgy gondolja, egy egész ország várt arra, hogy kiderüljön kik lesznek az X-Faktor új mentorai, illetve feltételezik, nem kevés beszédtémára ad okot majd az új gárda. Geszti Péter kitartott, így ő az egyetlen, aki marad a régiek közül. "Megtisztelő, hogy újra felkértek, és jól esett tulajdonképpen" - mondta a rengeteg titulussal ellátott - többek közt - énekes.
Alföldi, mint mondta, már kinőtt a reggeli tévézéből, őt állítása szerint az fogja érdekelni, hat-e rá valaki vagy sem. Szikora ennél kevésbé szofisztikáltan fogalmazott, azt mondta: ő azt a Szikora Róbertet akarja képviselni, akit a közönség megismert. "Azt a kedves, bájos, olykor szertelen és azt az emberi fickót."
Tóth Gabi pedig rájött, ebben az évben Robik közé szorították be, hiszen nemcsak táncpartnere, de a Alföldi és Szikora is Róbert. Meg persze nyilván nagyon örült és úgy gondolja, nagyon nagy megtiszteltés.