X Faktor 2013 - Lilu és Istenes Bence vezetik majd a 2013-as X-Faktort

Lilu és Istenes Bence már jó ideje ismeri egymást, de így még nem dolgoztak együtt. Ők vezetik ugyanis a 2013-as X-Faktort, aminek részleteiről az RTL Klub 8:08 - Minden Reggel című műsorában meséltek.
Lilu kisfia is nagy rajongója a műsornak, most pedig különösen az lesz, hogy anyukáját is láthatja a képernyőn. A műsorvezető ugyanis Istenes Bencével köszönti majd a nézőket hétről hétre az RTL Klub tehetségkutatójában.
Istenes Bence kedvese, Csobot Adél kapcsán is közelebb került a műsorhoz. Nem tudom, milyen ott állni, de az X-Faktor számomra azért is egy jó műsor, mert sorsokról dönt és változtat meg. Az After X-et már vezettem és valamilyen szinten már benne voltam ebben a körforgásban és átéltem, hogy milyen. Akkor is Adél mellett voltam, láttam, hogy izgul, hogy mennyire fontos neki, hogy hogyan készül, hogy mik mennek át akkor a fejekben - magyarázta a reggeli műsorban Bence.
Bence nagyon vicces és dinamikus fiú, de ettől függetlenül azt gondolom, hogy profi. Nagyon ügyes és jól fogja csinálni a dolgát. Pontosan fogja tudni, hogy mik a határok és mi az, ami az adott helyzetbe belefér, úgyhogy Bencéért egyáltalán nem aggódom - tette hozzá Lilu, aki azt ígéri: ahogyan az életben, úgy a műsorban is sokat viccelődnek majd egymással.
Nagyon izgalmas lesz a műsor. Értjük egymást, de nem dolgunk bárkit kiosztani. Az, hogy mi egymással csipkelődünk az egy helyzet és az amúgy is így van - mosolygott Lilu.