X-Faktor 2012 - Ahol a sztárszülők csemetéi is bizonyítanak

Óriási büszkeség a szülő részéről, hogy a tehetség talán tovább öröklődött, de nagy félelem a gyerek részéről is, hogy az elvárásoknak meg tudjon felelni. Ilyen érzelmek kavarogtak annak idején a Janicsák, a Bodnár és a Nyári családban, noha ők mindenre rácáfoltak.

Bodnár Attilát a 80-as, 90-es években mindenki ismerte Magyarországon, a Modern Hungáriában énekelt. Később második feleségével, Papp Ritával gyerekdalokat írtak. Attila a gimnáziumban kezdett zenélni, de egészen más stílust játszott, mint híres édesapja. Később a kapcsolatuk évekre meg is szakadt. A kínos csend után a hangjával egészen elvarázsolta a zsűrit, de később kiesett.
Nyári Károly zongoraművész, kezdetben Hollandiában, majd hazánkban is ismert lett a klasszikus zenét kedvelő közönség körében. Lányait hiába is próbálta, nem tudta lebeszélni a zenei pályáról, 7 évesen már egy musical főszereplői voltak. Később a konzervatóriumban zongora és ének szakon végeztek. Az X-Faktorban az édesapa a színfalak mögött és a nézőtérről kísérte gyermekei szereplését.
Janicsák Veca is folyamatosan az édesapja hírnevével küzdött, ő a Zizilaboros Janicsák István lánya. Először 5 éve a Csillag Születikben debütált, majd jött az X-Faktor, ahol a verseny legjobb női énekese lett.