X-Faktor 2012 - Megújult az X-Faktor mentorcsapata! Íme, a legnagyobb változások

Jövő szombaton egy megújult mentorcsapattal találkozhatnak a nézők az X-Faktorban.  Egy megújult X-Faktor-mentorcsapat várja a nézőket jövő szombaton, szeptember 1-jén.
Volt, aki botrányba keveredett, a halálhírét keltették, más elvált, megint más az eljegyzésről tudott beszámolni. Az RTL Klub Fókusz című műsora összegyűjtötte a legfontosabb történéseket.
A négy mentor közül talán Geszti Péter volt az, akinek nagyobb felhajtás nélkül telt a nyara, és több ideje jutott a családjára, mint az év első felében.
- Zene, család, nyár, szerelem, ez mind együtt volt. Nyaraltunk négyesben a kislányainkkal, és a feleségemmel is el tudtam szökni egy hétre kettesben - mesélte.
Persze dolgozott is: amellett, hogy zajlottak az X-Faktor előkészületei, fellépései voltak a Gringo Sztárral.
Nagy Ferónak az utóbbi időben volt néhány kellemetlen pillanata: elterjedt róla, hogy egy erdélyi koncertről hazafelé tartva elhunyt, egy Beatrice-koncert után pedig egy rajongójával kapták lencsevégre, meglehetősen félreérthető pózban.
- Nem hittem volna, hogy ennyire nagy felhajtás lesz belőle, sőt, még otthon is volt ajtócsapkodás. Pedig ott, abban a pillanatban ártatlan bolondozásnak tűnt a dolog, de aztán rájöttem, hogy azért ez a feleségemet érzékenyebben érintheti - kommentálta az esetet.
Kínos pillanatokból Keresztes Ildikónak is volt része. Válságba került házassága Kicska Lászlóval folyamatosan a címlapokon szerepelt, júniusban pedig a Fókuszban bejelentette, elváltak. Hivatalosan, közös megegyezéssel elváltunk, az égben nem. De hangsúlyozom, nem egy harmadik vagy egy negyedik személy miatt - nyilatkozta akkor.
Keresztes Ildikó Erdélyben és Spanyolországban nyaralt, valamint új zenekarával csiszolódott össze még jobban, akikkel május óta alkotnak egy csapatot.
- Azt szoktuk mondani, olyanok vagyunk, mint egy olasz család: próba elején összeveszünk és feloszlunk, a próba végére meg újra együtt vagyunk - mondta a bandáról.
Malek Miklós soha sem beszélt szívesen a magánéletéről, ám júniusban mégis elárulta, hogy eljegyezte lengyel származású barátnőjét.
- Megkértem Kasia kezét, és ő szerencsére igent mondott. Nem is számított rá, éppen költöztünk, és a nagy hercehurca után elvittem vacsorázni, aztán megleptem egy gyűrűvel. Könnyek gyűltek a szemébe, nagyon örült neki, és örültem én is - árulta el.