X-Faktor 2012 - Keresztes Ildikó nagy izgalommal várja az X-Faktor következő szériájának indulását

Keresztes Ildikó nagy izgalommal várja az X-Faktor következő szériájának indulását, s legemlékezetesebb pillanatait is felelevenítette a műsorból. Az énekesnő tehetségeket ígér, de az sem kizárt, hogy könnyek is lesznek.
Nagyon sokat kaptam az X-Faktortól mind szakmailag, mind emberileg a kollégáimtól. Ha valaha vissza kell emlékeznem a szakmai életemre, biztos, hogy ez egy fontos helyet fog elfoglalni - kezdte Keresztes Ildikó, aki maga is megdöbbent azon, mennyi tehetség sétált be hozzájuk.
Meg kell, hogy mondjam, a tehetségek nem fogytak el, továbbra is nagyon sokan vannak! Döbbenet volt számomra, hogy mennyi tehetség van a 16-19 éves korosztályban. Az ember nem lepődik meg azon, ha valaki a színházból vagy a vendéglátóiparból jön, esetleg már képzett, ezeken a szinte a semmiből jövő kis fiatalokon viszont nagyon! Mindig visszaemlékszem, hogy én 16 és 19 éves korom között jószerivel el sem döntöttem, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Ha az énekesi teljesítményemre gondolok, talán a Kicsi kutya tarkát el is tudtam énekelni. Azt persze nem tudom, hogy a végén ebből a nagy tehetséges masszából ki tudnak-e emelkedni olyan egyéniségek, mint mondjuk Király L. Norbi, Nikolas, Baricz Gergő vagy akár Wolf Kati, az majd a munka folyamán kiderül - magyarázta az énekesnő, akinek arcán számtalan érzelmet láthattak már a nézők. Keresztes Ildikó azt mondja, most sem lesz ez másképp, sőt ezután is kifejti majd véleményét, ha nem ért egyet férfi társaival. Az X-Faktor egyetlen női mentora néhány emlékezetes pillanatot is felelevenített.
Ha az ember úgy érzi, sírni kell, akkor sír. Ha meg kell szakadni a röhögéstől, akkor röhög. Nagyon felemelő pillanatokra emlékszem, amikor például lenyűgözött valakinek a tehetsége. Az a legigazabb érzés, amikor feltör az emberből a könny, ezt nem lehet hazudni. Emlékszem sok-sok nevetésre, aztán egy-két rossz arcra, akik beszóltak a mentoroknak, mert nem tudták elviselni, hogy kiesnek.
Tulajdonképpen a műsor minden pillanatát élveztem, akkor is, ha sok energiámat, időmet veszi el és engem is nagyon megcsavar érzelmileg, akárcsak a többieket, csak a pasik nem mutatják ki. Mondjuk az biztos, hogy most már egymást is még nagyobb vehemenciával tudjuk froclizni. Valahogy úgy vagyunk, mint egy nagy család: minél többet vagyunk együtt, annál többet merünk egymással megtenni.
Biztos, hogy megint lesznek a verseny folyamán olyan pillanatok, amikor egymásnak ugrunk - mosolygott Keresztes Ildikó, aki hozzátette: mindennek természetesen a szeretet, a bizalom és a kölcsönös tisztelet, elismerés az alapja.