X-Faktor 2011 - Muri Enikő még nem tudja, hogyan tovább

Véget ért a 2011-es X-Faktor, amelyben Muri Enikő kiérdemelte a tehetségkutató legjobb női előadója címet. Az elmúlt hetekben az énekesnő előtt azonban két út is kibontakozott, ahol tovább bizonyíthat. Az idei tehetségkutató győztese Kocsis Tibor lett, amihez Enikő szívből gratulált. Az énekesek kiváló formában voltak. Enikő nem riválisként, hanem barátként tekintett Tiborra, akivel azonos céljaik voltak, megnyerni a versenyt. A két énekes bizonyította, hogy a korábbi bukások után fel tudtak állni és továbbmenni.
Enikő számára álmok váltak valóra, a sikerhez azonban hosszú út vezetett. Az elmúlt évben kőkeményen dolgozott, és idén felkészültebben, tudatosabban állt ki a színpadra. Szerinte a siker nagy felelősség, amit tudni kell kezelni és megfelelni az elvárásoknak.
Muri Enikő előtt az elmúlt hetekben egy új lehetőség is megnyílt. Tehetségét a jövőben nem csak az énekesi pályán, hanem a színházi életben is kamatoztathatja. Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója, egy főszerepet kínált Enikőnek. Az Én, József Attila című darabban a költő szerelmét, Vágó Mártát alakítja majd a színpadon. Azonban a színház világa sem új számára, hisz korábban már játszott a József Attila Színházban. Hogy melyik út áll Enikőhöz igazán közel, és hogy hogyan képzeli el a jövőt, arról a Cool TV After X műsorában beszélt.
- Huszonegy évesen nem nagyon tudom még ezt eldönteni. Mindig is az éneklés volt az életem, bármilyen formában is. A színház egy iszonyú nagy szerelem, folyamatos megpróbáltatás, ami azt jelenti, hogy belebújhatsz más karakterbe és megtudhatod más embernek az életét. Nem tudom, keresem még, melyik az igazi utam - mondta el a tehetséges énekesnő.
Enikő elárulta azt is, hogy januártól a színházi próbákra koncentrál majd. Februártól már a színház pódiumán lesz látható, hiszen a musical premierjét február 10-én tartják.