X-Faktor 2011 - Orbán Viktornál jártak az énekesek

Dolgozószobájában fogadta az X-Faktor sztárjait a miniszterelnök, akik szerint Orbán Viktor sokkal „lazább" ember, mint azt gondolták. Kocsis Tibor (30), Muri Enikő (21), Baricz Gergő (21) és Tarány Tamás (25) először megilletődve lépett be a miniszterelnök „birodalmába" az X-Faktor két mentora Keresztes Ildikó és Nagy Feró társaságában, de hamar rájöttek, nincs miért feszengeniük. Orbán Viktor Ildikót és Ferót régi ismerősként üdvözölte, de a fiatalokkal is nagyon közvetlen volt. Muri Enikő, Nagy Feró, Orbán Viktor, Tarány Tamás, Baricz Gergő, keresztes Ildikó és Kocsis Tibor kedélyesen beszélgettek.
Elmondta nekik, hogy családjának hölgy tagjai miatt néha ő is belenézett a tehetségkutató műsorba, de azért bevallotta: lányai az igazán nagy rajongók. Neki is volt kedvence, de jó politikusként csak annyit árult el, hogy az illető a jelenlévők között van, és legnagyobb sajnálatára nem ő lett a győztes. Mindegyikőjüket kifaggatta a versenyről és karrierjük várható folytatásáról, majd egy kis beszélgetés után megjegyezte, hogy bár egy egészen másfajta világban nőttek fel, egyáltalán nem érzi a köztük lévő korkülönbséget. Baricz Gergővel Erdélyről beszélgetett, Tarány Tamást pedig arról kérdezte, hogyan jut eszébe egy biztonsági őrnek az éneklés. A fiúk és lányok saját dedikált CD-jükkel lepték meg a miniszterelnököt, aki pedig a Parlamentről szóló könyvvel lepte meg őket.
– Nem gondoltam volna, hogy ennyire laza lesz a miniszterelnök – mondta Muri Enikő. – Pont olyan volt, mint az Igazából szerelem című filmben Hugh Grant!