X-Faktor 2011 - Megkezdték a felkészülést az X-Faktor gálára, VV5 lakók

A VV5 lakói mentoraik segítségével kiválasztották a versenydalt és elkezdték a felkészülést a Való Világ 5 X-Faktor hetének vasárnapi gálaműsorára.
Elindult a gyakorlás az VV5 X-Faktor-ra
Már reggel megérkeztek az X-Faktor mentorai. Eszter és Péter mentora – Király L. Norbi – saját X-Faktor dalait javasolta a tanítványainak. Norbi legcikibb Cotton Eye Joe számát választották. Kocsis Tibor Csabának és Verának magyar dalt javasolt. Vera nem nagyon örült, hogy Csabi rockosabb irányt képvisel. Végül a Magna Cum Laude – Színezd újra számát választották.
Fecó és Kinga Vastag Csabával egyetértésben Cserháti Zsuzsa – Boldogság gyere haza számát választották. Természetesen Muri Enikőnek volt a legnehezebb dolga Attilával. “Amiben szerelem szó van azt nem vagyok hajlandó elénekelni!”..Enikőnek nem volt szerencséje, mert az egyik szám címében is benne volt (Ments meg szerelem). Maradt a United – Keserű méz dala. “Megcsináljuk! Ezt akartad hallani!” adta be a derekát végül Attila. “Annyira rossz, hogy már jó alapon simán nyerhetünk!” összegezte Attila a produkciójukat.
Vasárnap lesz az X-Faktor hét gálaműsora, ahol a nézők döntenek majd arról, hogy melyik páros legyen a védett!
Művészi aktok készítése egymásról
Péter Eszterről, Vera Csabáról, Kinga Fecóról és Attila Seherezádéról készített aktot. Attila leénekelte Seherezádéról a melltartót, de a bugyit már nem sikerült. Így azt fejből kellett rajzolnia. “Te mit rajzoltál oda a lábam közé a bugyi helyett? Szőrt?!”
Miután elkészültek az alkotások a művészek maguk mutatták be a képet. Eszter nagyon sokat nevetett Péter alkotásán, ami róla készült, ahol megtámadták a plüssállatok az ágyban. Kinga rajza is nagy sikert aratott, ami egy 6 éves gyerek rajzához hasonlított. Attila igen művészi módon rajzolta le Seherezádét, de igen sötét háttér elé helyezte. Vera mindenképp verte a mezőnyt. Csabáról készült rajza a legrealisztikusabb kép volt.
Villalakók értékelték Vera titok levelét
  • Csaba szerint egy nagy maszlag ami egy semmiségen alapszik. Provokációnak tartja az esetet.
  • Ez a titok nem befolyásolt semmit vélekedett Attila. Attila egyiküknek sem adott igazat. Később bevallotta, hogy Vera története szerinte nem áll távol a valóságtól.
  • Fecó megértően azt mondta, hogy két fiatal randevúján ennyi belefér. Kettejükre tartozik. Verának ad igazat, de nem mondta volna el.
  • Seherezádé szerint az nem igaz, hogy kettejükre tartozik. Akkor ez az info még sokat jelentett volna neki.
Kinga természetesen megint kiborult a végére. “Megint megforgatja bennem a kést!”