X-Faktor 2012 - Megjelent a Gringo Sztár új videóklipje

Immár a harmadik videóklippel jelentkezik Geszti Péter együttese, a Gringo Sztár a csapat debütáló albumáról, a Pálinka Sunrise-ról. A Hetvenkettő című dalhoz készült klipben a világszerte elismert fotográfus, Lóránt Attila is közreműködött. A Gringo Sztár december 27-én egy rendhagyó koncerttel köszönte meg rajongóinak az egész éves támogatásukat a budapesti Paulaner's Platz-on. Ez alkalomból a vendégek a csapat első albumáról elnevezett Pálinka Sunrise koktélt is ihattak. Az igazi meglepetés azonban a jelenlévők számára az volt, hogy ők láthatták először az együttes legújabb klipjét. Geszti Péter felkérésére ugyanis Lóránt Attila fotográfus egy fotóklipet készített a Gringo Sztár Hetvenkettő című dalára. A klip vágója és animátora Jankai Krisztián, a fotók mindegyike pedig Lóránt Attila munkája.
"Régóta ismerem Lóránt Attila fotós munkásságát, és különlegesnek tartom a képeiben megjelenő valódiságot, mert egzotikusságuk ellenére a fotói nagyon egyszerű történetekről szólnak. Szeretetről, magányról, félelemről, boldogságról, közelségről, távolságról, természetről, elmúlásról. Mindarról, amiről a Hetvenkettő is szól. Köszönöm neki, hogy nagyszerű képeivel hozzájárult ahhoz, hogy egyik legfontosabb dalunk mindenkihez eljuthasson."
Lóránt Attila a National Geographic fotóriportere, két National Geographic könyv szerzője, eddig 6 albuma jelent meg. Sokszorosan díjazott fotográfus a World Photography Award-on és a Párizsi Prix de la Photographie Awardon. Több, mint 40 önálló nemzetközi kiállítás alkotója, többek között New York, Stockholm, Helsinki, Prága, Sofia, Budapest és Tallin városában. Ösztöndíjat nyert a Blue Earth Foundationnél. Az ENSZ Erdők éve projekt nyitókiállításának alkotója. Alapítója az Eltűnő-félben Lévő Kultúrák Egyesületnek. Amikor Magyarországon tartózkodik, filmeket rendez, művészeti igazgatóként tevékenykedik, valamint könyvein és kiállításain dolgozik.