X-Faktor 2013 - Csúszik a boldogságban Danics Dóra

Síelés, vacsora a barátokkal, lakáskeresés, zene, ez tölti ki most az X-Faktorban aratott győzelme után Danics Dóra napjait. A felsorolásból hiányzik a szerelem: ezzel vajon hányadán áll most Dóri? Erről is mesél. Egyetlen pillanatra sem lassított Danics Dóri az X-Faktor után, sőt! Pörög, szinte mindenütt ott van, ahol érdemes,  nemrég például gyermekkori szenvedélyének hódolt. Az ünnepek után a bará­taimmal egy hétre Szlovéniába utaztunk síelni. Nagyon jól esett ez a kis kikapcsolódás, főként az éjszakai síelést élveztem, avatta be a Borsot Dóri, akinek az sem okozott gondot, hogy vegetáriánus lévén, megtalálja a megfelelő kalóriaforrást.
Mivel a pálya menti hüttékben főként gulyáslevest mértek, ezért inkább forralt bort ivott. Kedden jött haza, amikor éhét igazi lakomával csillapította: egy jó barátja várta pazar vacsorával. Mióta véget ért a verseny, sokkal több időt tudtam a barátaimmal tölteni. Ez a vacsora az egyik legjobb élményem: úgy tízen összejöttünk, a terített asztalnál beszélgettünk,  mesélte a győztes, akinek mindemellett arra is volt ideje, hogy megvalósítsa egyik régi álmát, mindez nem más, minthogy a Nemzeti Múzeum környékén találjon egy takaros kis albérletet.
Egyelőre keresgélek, mert még nem találtam meg az álomlakást. Mivel nem olyan egyszerű pont a Nemzeti Múzeumnál találni albérletet, ezért most már nemcsak azon a környéken, hanem a város más részein is keresgélek, tudtuk meg Dóritól, aki a rövid pihenő után ismét a zenélésre koncentrál majd. Nemsokára elkezdünk dolgozni az albumomon, én meg egyfolytában a dalokon gondolkozom. Azzal van tele a fejem, hogy milyen mondanivalót fognak közvetíteni, hogyan szólnak majd, magyarázta lelkesen Dóri. A 27 éves lány életében most minden kerek, csupán egy dolog hiányzik, a szerelem. Az év női hangja viszont nem türelmetlen, kivár. Sokan írnak nekem a műsor óta, hogy szívesen találkoznának velem. A családom, a barátaim és a zenélés most kitölti az életemet, de azért nyitott szemmel járok, és ha úgy alakul, szívesen ismerkedem.