X-Faktor 2013 - Vastag Csaba újra régi kedvesével randizik

Volt menyasszonyával mozizott Vastag Csaba.Talán újra fellángolt a tűz az énekes és egykori szerelme, Kata között, ugyanis a minap meghitten, fesztelenül beszélgettek egymással, miközben várták, hogy elkezdődjön az esti film, amelyre jegyet váltottak. Az egykori szerelmesek között szemmel látható volt a harmónia, le sem tagadhatták volna, hogy korábban szoros kötelékek fűzték őket egymáshoz. Amely talán még a mai napig sem múlt el.
Mint ismert, Csaba és Kata kilenc évig alkottak párt, már az X-Faktor első szériájában is dúlt közöttük a szerelem, igaz, akkoriban az énekes egyáltalán nem beszélt a magánéletéről, így csak később derült ki, rengeteg női rajongó legnagyobb bánatára, hogy évek óta boldog kapcsolatban él.
Olyannyira nagy volt a harmónia közöttük, hogy már szóba került a házasság is, ám a közösen felépített álom darabokra hullott. A hirtelen jött rivaldafény, a sok munka, a külön töltött napok és esték rányomták a bélyegét az egyébként jól működő kapcsolatra, és körülbelül két és fél évvel ezelőtt búcsút intettek egymásnak.
De úgy tűnik, nem örökre. Akkoriban az is felvetődött, hogy a szakítás oka az volt, hogy az énekes évekkel ezelőtt félrelépett. Az X-Faktor-győztesről köztudott, hogy nagyon óvja a magánéletét, népszerű előadóként azonban azt ő sem úszhatja meg, ha valaki kiszúrja az utcán vagy moziban, mint riporter-olvasónk.
Egyik este a mozinál várakoztunk, amikor felbukkant Csaba egy lánnyal. Szemmel látható volt, hogy jól megértik egymást, hiszen meghitten beszélgettek, összesúgtak, és gyakran egymásra mosolyogtak. Látszott rajtuk, hogy jól ismerik egymást, ugyanis természetesen viselkedtek, együtt eszegették a mozira vett rágcsálnivalót. Csaba pedig kifejezetten boldognak és felszabadulnak tűnt, mesélte B. Orsolya, akinek természetesen jár az ilyenkor megszokott tízezer forint. A film, amelyet megnéztek, este tíz órakor kezdődött, és egészen hajnali egyig tartott, így az egykori szerelmesek jó néhány órát eltöltöttek egymás társaságában. És ki tudja, talán az éjszaka további részén is együtt maradtak.
Vastag Csaba annak idején nem verte nagydobra, hogy válságba került a kapcsola­tuk, s ennek megfelelően most is csak óvatosan, diplomatikusan nyilatkozott lapunknak. Gőzerővel készülök a márciusi koncertemre, ezért elmentem egy kicsit kikapcsolódni, reagálta röviden Csaba, aki – őt ismerve, nem is meglepő – egyelőre talán nem szeretné elkiabálni, ha volt kedvesével csakugyan megpróbálják az újrakezdést.