X-Faktor 2013 - X-Faktor után vonatjegyre sincs pénze Krasznai Tündének?

Lehet, hogy Krasznai Tünde a vonatot sem tudja kifizetni? Barátait kérte, fuvarozzák őt Pécsről Budapestre. A lány azt mondja, neki csak annyi kell, amennyiből albérletet és napi betevőt fizet, ehhez persze kellene pár fellépési lehetőség.
Reményekkel telve néz a jövőbe Krasznai Tünde, igaz, mióta véget ért az X-Faktor, még csak egyetlen fellépése volt, szilveszter éjszakáján. Egykori mentorával, Geszti Péterrel is közös munkát tervez, ám egy­előre abból sincs még semmi konkrét.
A debreceni lány a színpadon képzeli el a jövőjét, de ha hamarosan nem kap fellépési lehetőséget, kétségessé válik, hogy ez az álma megvalósulhat-e.
Tünde mindig is nehéz körülmények között élt, az x-faktoros szereplés viszont nagy lehetőséget adott számára, hogy kitörjön a múltja fojtogatásából. Nehéz anyagi helyzetéről tanúskodik, hogy az énekesnő, miután az ünnepeket vidéken, a rokonainál töltötte, Facebookon kért segítséget ahhoz, hogy Budapestre tudjon utazni.
„Hellobello kedves emberek! Egészen Véletlenul nem indul valaki autóval Pécsről Pestre a mai nap folyamán???” – írta, később pedig lapunknak azt mondta, nagyon reméli, hogy lesznek majd fellépései.
Nem vágyom túl sokra, csak arra, hogy az albérletemet és a kajámat ki tudjam fizetni. Még soha nem adatott meg, hogy egyedül élhessek és magamat tudjam eltartani, most ez a legnagyobb vágyam. De egyelőre nem vagyok kétségbeesve. Tudom, hogy lesznek akadályok, de nem aggódom miattuk, mondta bizakodóan Tünde.
A lánynak pedig nem csak a fuvarozás szempontjából lesz szüksége segítségre, korábban mentora, Geszti Péter is elmondta lapunknak, félti Tündét az X-Faktor utáni léttől. A műsorban ugyanis minden idejét beosztották, fellépéseinek és próbáinak időpontját meghatározták, a mentor szerint pedig kérdéses, hogy ez Tündének egyedül is menni fog-e.
Mindenkinek, de Tündének különösen kell a noszogatás. Nem egy szabályos tehetség, nem rakható bele a megszokott keretekbe, és ez a hétköznapi munkában is nehézséget okozhat számára, mondta még a döntő előtt Geszti, aki már akkor is kijelentette: nem engedi el az énekesnő kezét a műsort követôen sem, s közvetlenül Tünde kiesése után elmondta, bármikor szívesen írna neki dalszöveget.