X-faktor Wolf Kati sorra kapja a határon túli felkéréseket

Wolf Kati sorra kapja a határon túli felkéréseket, most egy kanadai ajánlattal kacérkodik.
Az Eurovíziós Dalfesztivál fellépője, Wolf Kati itthon is sikert sikerre halmoz, de a nemzetközi bemutatkozás óta külföldi felkérések is megtalálják.
A svédek megőrülnek érte
Az X-Faktor felfedezettje legutóbb Stockholmban lépett fel, de a legfrissebb hírek szerint már egy kanadai producernek is tervei vannak vele.
A svéd fellépés sikere egyébként magát az énekesnőt is nagyon meglepte, egészen elérzékenyült, amikor a What About My Dreams című dalának magyar részét 600 lelkes rajongó énekelte teli torokból.
A kétgyermekes előadó népszerűsége egyértelműen az eurovíziós szereplésnek tudható be, annak ellenére ugyanis, hogy a szavazás Katit csak a 22. helyre sorolta, a közönség megszerette a fülbemászó slágert. Az énekesnő négy napot volt Stockholmban, több helyen is fellépett, megnézte a várost, és magyar rajongókkal is találkozott.
- Éjjel egy órakor megy le a nap, és éjjel háromkor már fent van. Ez egy fura dolog volt, sokkal jobb, mint télen, amikor egész nap sötétben vagy. Nagyon érdekes élmény volt - emlékezett vissza Kati a svéd kiruccanásra.
Már Kanadába is hívjákA What About My Dreams egyébként nem csak élőben, de zenefelvétel formájában is rendkívül népszerű, hetente tízezrek töltik le az internetről. Sőt, Wolf Kati előadása az énekespalántákat is megihlette, szinte naponta bukkannak fel olyan klipek a videomegosztó oldalakon, amelyeken a híressé vált dalt éneklik külföldiek.
Kati népszerűsége azonban nem csak tehetségének, derűs kisugárzásának és táncolható slágerének köszönhetó. Ő ugyanis az egyetlen az X-Faktorosok közül, aki a közösségi oldalon nemcsak magyarul, hanem angolul is leírja bejegyzéseit, ami rendkívüli előnynek számít.
Az angol nyelvterület meghódítása azonban úgy tűnik, csak a kezdet. Wolf Kati ugyanis a Reflektor magazin riportjában nemrég elárulta, hogy hamarosan elkészül a Szerelem, miért múlsz francia változata is.
Az ötlet egy kanadai producertől származik, aki felajánlotta, hogy elkészíti a dal francia nyelvű változatát a kanadai zenei piac számára. Mindez azt jelenti, hogy Kati hamarosan a tengerentúlon is bemutatkozhat, mindenesetre örömmel tesz eleget a külföldi fellépéseknek, és természetesn nem mond nemet a tengerentúli ajánlatra.