Privát csajbulin szórakoztat Vastag Csaba

Vastag Csaba olyat vállalt, mint eddig soha, ácsingózó szempárok előtt fogja előadni legnagyobb slágereit egy balatonszárszói lánybúcsún. Az RTL Klub szerint ez nem probléma.
Az RTL Klubnál mindig kínosan ügyeltek arra, hogy az X-Faktor első szériájának versenyzőit magas szintre pozícionálják. Ezt a verseny alatt folyamatosan sulykolták a tehetségekbe, de rendszerint a sajtó képviselőivel is tudatosították véleményüket. A producerek mindig figyeltek arra, hogy a versenyzők fellépései és viselkedése illeszkedjen a legnézettebb tehetségkutató színvonalához, ezért is kérdezte meg a Bors Vastag Csabát, miért vállalta, hogy egy balatonszárszói lánybúcsún fog énekelni.
– Eddig is voltam már például esküvőn fellépő, nagyon megtisztelő, hogy ezeknek a személyes pillanatoknak részese lehetek. Korábban is többször elmondtam, nekem mindegy, hogy kettő vagy kétmillió ember előtt lépek fel, mindenkinek meg kell adni a kellő tiszteletet. Ha erre nem mennék el, azzal éppen ezt nem tenném – árulta el Csaba. – Ugyanolyan fellépésnek fogom fel, mint a többit, éppen ezért ugyanolyan hangsúlyt fektetek rá, mint máskor. Célom a minőségi szórakoztatás, de ahogy az mindig lenni szokott, ahogy végeztünk, távozunk is – mesélte az énekes, aki eddig nem szerepelt lánybúcsún. – Nem jellemző, hogy privát eseményt vállalok, elég ritka az ilyesmi, de most minden körülmény adott volt. Egyébként is, Robbie Williams is vállalt például magánrendezvényt korábban – tette hozzá Csaba.
Az idősebbik Vastag fivér egykori mentora, Nagy Feró járt már hasonló cipőben.
– Én is vállaltam már ilyet. Nyilván azért hívták meg Csabit, mert szeretik őt, és jóképű pasi. Elkerülhetetlen, hogy megtapogassák egy kicsit, de a menyasszony legalább leszámolhat Csabihoz fűződő vonzalmával – nevetett a rocker.
Az X-Faktor kreatív producere, Herman Péter szerint nem probléma, ha a sztárjuk részt vesz egy lánybúcsún, hiszen ez az esemény is az esküvőhöz köthető.
– Nincs is annál szebb pillanat egy fiatal pár életében, mint amikor házasságot köt. Miért is lenne ciki egy ilyen felemelő pillanat részesének lenni? Ilyen típusú rendezvényeken ráadásul a legnagyobb világsztárok, így Madonna, Robbie Williams is fellépnek, az más kérdés, hogy az árak különböznek – mondta a producer.