Aprópénzért árulják Király Norbi új dalait


Király Norbi X-faktor 2011
129 forint. Pontosan ennyit kell fizetnie annak, aki szeretné megszerezni Király L. Norbi új dalait. Az interneten ugyanis ennyi pénzért bárki letöltheti az x-faktorosok szerzeményeit.
SZTÁRSZERZŐK Király L. Norbi, Vastag Csaba, Janicsák Veca és Takács Nikolas egy eddig hazánkban még nem alkalmazott módon értékesíti dalait. Miután elkészítették első saját szerzeményeiket, felrakták egy internetes oldalra, ahonnan le lehet tölteni, méghozzá nem is túl drágán. Egy-egy dal mindössze 129 forintba kerül. Az X-Faktorban felfedezett tehetségek ezzel is kedveskednek a rajongóiknak.
– Azért választottuk ezt a megoldást, mert egyrészt ez egy újítás Magyarországon, másrészt pedig két nagy cég felkért minket, mögénk állt támogatóként, és segítette, hogy az első tíz saját dalunkat ilyen formában közzétehessük – árulta el a Király L. Norbi.
Kaposvár büszkesége a társaihoz hasonlóan tíz új nótával állt elő, a szövegeket szokás szerint nagyrészt maga írta, a zenét azonban neves hazai muzsikusok szerezték.
– Szabó Zé mellett a Hooligansből ismert Tóth Tibit, a bon-bonos Szolnoki Petit, valamint Dandó Zolit dicséri a tíz dal. A szövegek írását egy kivétellel nem adtam ki a kezemből, bár nem vagyok hetvenéves, azért van némi élettapasztalatom, így aztán minden szerzeménynek oka van, ami hallható. Egyébként az összes dal az én ízlésvilágom, ez a dallamos rock áll közel hozzám, ami olykor kemény, olykor bulizós. A kedvencem közülük a Kóla Meg Rock And Roll és az Erotica – mesélte a rocker, aki három hét alatt írta meg, és két nap alatt énekelte fel a nótákat