Janicsák Veca volt mentorával áll színpadra!

Janicsák Veca és Geszti Péter
Az X-Faktor döntősei is fellépnek volt mentoruk, Geszti Péter új zenekarának első koncertjén a Coke Club-ban. A Gringo Sztár július 15-i debütálása azért is különleges lesz, mert Geszti Péter volt mentoráltjai, Janicsák Veca és Shodeinde Dorka is fontos szerepet kapnak.
A tavasszal alakult Gringo Sztár fülbemászó nyári slágereivel készül bevenni a fehér homokkal borított Balaton-parti klubot. Eddig csak a tévében volt hallható az együttes két dala, de július 15-én végre a nagyközönség is megismerkedhet a sokféle zenei stílust felvonultató repertoárral. A két selymes hangú énekesnő, Sapszon Orsolya és Gereben Zita, valamint a frontember Geszti Péter mellett Janicsák Veca és Schodeinde Dorka is mikrofon mögé áll.
"Hatalmas megtiszteltetés és öröm, hogy részt vehetek ebben a produkcióban, legfőképpen azért, mert végre egy színpadon állhatok Péterrel, akinek nagyon sokat köszönhetek, akinek minden produkciója rendkívül kreatív! Korábbi együtteseinek is nagy rajongója voltam és biztos vagyok benne, hogy a Gringo Sztárral sem lesz ez másként! - mondta el Veca, az X-Faktor döntőse.
Schodeinde Dorka férjével és babájával érkezik majd a siófoki koncertre. "Boldogan mondtam igent a megkeresésre, nagyszerű érzés egy új sikertörténet születésénél jelen lenni, részt venni benne pedig pláne! Ráadásul mindig is imádtam a vízparti bulikat", árulta el Dorka.
A Gringo Sztár tagjai még további meglepetésekkel is készülnek a július 15-i bemutatkozásra, és természetesen játsszák majd a Télen-nyáron nyár című slágert is, ami egy az egyben ugyanazt a hangulatot adja vissza, mint egy jól sikerült Balaton-parti este.