Szirtes szupersztárt farag az X-faktor győzteséből Vastag Csabából

A Madách Színház igazgatójának ígéretét bírja az X-Faktor győztese. Lehet, hogy az Oroszlánkirály bőrébe bújik az énekes.
SZERENCSE FIA Az utóbbi időben egyre-másra érték a csalódások Vastag Csabát: válságba került a magánélete, ráadásul a munka terén is problémái akadtak. Először az Operettszínház adta másnak a Miss Saigon egyik főszerepét, majd kiderült, hogy már leánybúcsúkon is vállal fellépéseket. A Bors azonban megtudta, most nagy lehetőség előtt áll. Információink szerint Szirtes Tamás, a Madách Színház direktora megígérte neki, hogy egy szuperprodukció sztárja lesz. Hogy melyiké, egyelőre titok. A Madách gigantikus vállalkozásaiból kiindulva állíthatjuk, Szirtes nem adja alább a Macskák sikerénél, ahhoz fogható musical azonban nem sok fut a világ nagy zenés színházaiban. Az egyik a világsikernek számító Disney-darab, az Oroszlánkirály lehet, melyet többek között Las Vegasban és a londoni Westenden folyamatos táblás ház előtt játszanak. Zenéjét, akár csak a nagy sikerű, egész estés rajzfilmét, Elton John szerezte.A másik az immár húsz éve telt házzal futó Sunset Boulevard, mely igazi sztárparádéval látható a világ számos pontján, például a Broadway-n. A főszereplők közül a legnevesebb Glenn Close és Hugh Jackman. Előfordulhat, hogy az idősebbik Vastag fivér az X-Faktor megnyerése után Jackman szerepét kapja meg.
Szirtes Tamás igazgató először meglepődött, hogy kiszivárogtak a színház falai közül a hét lakat alatt őrzött hírek, majd sejtelmesen nevetve annyit mondott: „Sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretném a hírt.” Vastag Csaba is titkolózik.
– Nekem megtiszteltetés lenne a felkérés, ha tudok biztosat mondani, akkor feltétlenül értesítjük a nagyközönséget róla.