Nem válogatták be Vastag Csabát az X-Faktor nyertesét Miss Saigon egyetlen szerepére sem

Vastag Csaba X-faktor 2011 győztese.
Nem válogatták be Vastag Csabát a Miss Saigon egyetlen szerepére sem. Az X-Faktor nyertese rettentően szeretett volna részt venni a monumentális színházi produkcióban, de kihullott a rostán.
Vastag Csaba számára a színház az egyik legfontosabb dolog, de csak egyetlen darabban játszik, a Veszprémi Petőfi Színházban a SingSingSing című musicalshow-ban. – Épp most is oda tartok, a táncos-zenés revüdarabban állok színpadra – kezdte az X-Faktor nyertese.
– Számomra a színház mindig különleges volt. Csaba nagy álma azonban, hogy szerepeljen Sopronban a Miss Saigon című produkcióban, az Operettszínház művészei között, nem jött össze.
– Az volt a helyzet, hogy nagyon sokat kellett fellépnem, így nem tudtam eljárni a szokásos válogatásokra, csak egyre mentem el. Ha valami ilyen nehezen kezdődik, annak sosincs jó vége, és nem is akartam megsérteni őket azzal, hogy félvállról veszem. A castingokon való részvétel pedig alapfeltétel lett volna ahhoz, hogy megkapjam valamelyik szerepet, így nem jutottam be – árulta el a népszerű veszprémi sztár, akinek azért némi esélye van egy fővárosi bemutatkozásra is.
– Elképzelhető, hogy a későbbiekben Budapesten is láthat majd a közönség, de erről egyelőre nem mondhatok semmi többet.
A Miss Saigon férfi főszerepeit így Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt és Feke Pál kapta meg.