X-Faktor 2012 - A hármas döntő lesz egyetlen fiú résztvevővel

A hármas döntő egyetlen fiú résztvevője magabiztos, arról beszél, hogy már csak két élő adás választja el a győzelemtől. A korábbi voksolások szerint neki a legnagyobb a rajongótábora. Ennek ellenére Antal Timi nem retteg. Közeledik az X-Faktor végjátéka, amikor eldől, ki viheti haza az egy éven át járó havi egymillió forintot, a luxusautót, és ki vehet részt a tíznapos dominikai nyaraláson. Az RTL Klub fantomképeken időről időre bemutatja a szavazás állását, s ebből kiderül: az első helyezett óriási különbséggel vezet, a jelenlegi állás szerint a voksok 49%-a az övé, a második 27, a harmadik pedig 24-et tudhat ma­gáénak. Ezek a száraz tények, de az igazán izgalmas kérdés, hogy a három döntős közül ki vezet ilyen fölénnyel?
Csobot Adél a múlt héten párbajozott, vagyis a második legkevesebb szavazatot kapta, így adódhat a következtetés, hogy őt támogatja a legkevesebb rajongó. A Facebookon is lényegesen kisebb a tábora, mint Timié és Gergőé. A cserfes lány tehát aligha érezheti magát favoritnak.
A Borsonline közelmúltban lezajlott szavazásán több ezren mondtak véleményt arról, hogy ki nyeri meg a tehetségkutatót. Gergő toronymagasan győzött, 5192 szavazat jött rá. A második Timi lett, 2844 szavazattal, Adél pedig mindössze 573-at kapott.
Úgy tűnik, Oláh Gergő is tisztában van vele, hogy sokan nagy esélyesnek tartják, mert tőle szokatlan magabiztossággal üzent rajongóinak. „El sem hiszem, hogy már csak két élő adás választ el a győzelemtől. Szeretnék győzni, és ezért én mindent meg fogok tenni” – írja a férfi döntős a Facebook-oldalán. Lapunknak azt is elmondta, mihez kezdene a nyereménnyel. Ha megnyerném a versenyt, a legsürgetőbb dolgom az lenne, hogy valahogy saját lakáshoz jussak. Folyamatosan építenénk az életünket a feleségemmel, hogy a gyerekeinknek meg tudjuk adni, amit szeretnénk – mondta Gergő.
Timit nem rázná meg, ha az általunk jövendölt eredmény születne. – Nyilván nagyon rossz érzés lenne kiesni abból a versenyből, amely megvalósította az álmomat, de nem élném meg kudarcként, hiszen már azzal nyertem, hogy bekerültem az élő show-ba. Ezt úgy fognám fel, hogy eddig volt megírva a sztori, ekkor kellett véget érnie – mondta el Timi lapunknak. A műsor kreatív főszerkesztője, Schiwert-Takács László nem bocsátkozott esélylatolgatásba. – Nincsenek arra a NASA által kalibrált műszerek, hogy meg tudjuk mondani, mennyit változhat még a szavazatok állása. Egy versenyben az győz a finisben, aki jobban tud az emberek szívéhez szólni. Mindenben biztosítjuk az egyenlő esélyeket, minden előadó négy hozzátartozóját hívhatja el az élő adásokra. Nem sorsolással döntjük el, ki mikor lép színpadra, de tapasztalatból mondom, a fellépési sorrend nem befolyásolja a végeredményt – mondta Schiwert-Takács.