X-Faktor 2012 - Stone kiesett a párbajon

Az X-Faktor nyolcadik döntőjének öt versenyzője közül egynek megint távoznia kellett. A nézői SMS-ek döntöttek ismét a versenyzők sorsa felett.
Az utolsó három helyen álló versenyző között mindössze 15 SMS volt a különbség az utolsó percben. A szavazás lejárata után kiderült, hogy Csobot Adél, Antal Timi és Oláh Gergő párbaj nélkül jutott a döntőbe.
Stone-nak ismét párbajoznia kellett, ellenfele ezúttal Szabó Dávid.
Stone kezdte a párbajt Pokolgép : Hol van a szó dalával. Stone után következett Szabó Dávid, aki Polyák Lilla : Eskünk dalát énekelte el.
A mentorok értékelték a két előadót a produkciók után:
  • Keresztes Ildikó az egyik legnagyobb rajongója Dávidnak, popsztárnak látja Őt. Az egész ívet nézte amit bejártak. Ildikó büszke hogy Stone bejutott idáig, tiszteli szorgalmát. Először látta, hogy remeg a keze Stone-nak. Mindketten jól énekeltek. Dávidot küldte vágül haza Stone mentoraként.
  • Geszti szerint Stone a saját harcát megnyerte, de a kereteit nem lépte át. Nem vár tőle többet. Szerinte nem véletlen, hogy negyedszer kell párbajoznia. Stone-t küldte haza.
  • Feró egy erőtől duzzadó és egy lélekkel teli lírai dalt hallott. Stone-t küldte haza.
  • Malek Péterrel ért egyet, tiszteli Stone szorgalmát, de sok fejlődést már nem vár tőle. Dávidtól viszont igen, ezért Stone-t küldte haza.
Stone kiesett az X-Faktorból! Ő lett az X-Faktor ötödik helyezettje.