Legjobb férfi előadó: SP Legjobb női előadó: Wolf Kati


Az idei VIVA Comet díjazottjai: Legjobb férfi előadó: SP Legjobb női előadó: Wolf Kati
SP ismét tarolt a VIVA Comet-gálán. A tinibálványt választottak ugyanis az Év férfi előadójának. Az énekest nem érdekli, hogy a szakma fintorog, amíg a közönség ilyen szeretettel veszi körül.
SP-t bálványként imádják rajongói, s olyan népszerűségnek örvend, amit évtizedek óta az énekes szakmában lévő művészek is csak irigykedve figyelhetnek.
– Jó érzés tudni, hogy tetszik az embereknek, amit csinálok. A szakma gyakran fintorog, de a dalaimat nem nekik, hanem a közönségemnek készítem – magyarázta néhány nappal ezelőtt SP, aki olyan kollégái elől hozta el idén a gömböt, mint Fluor, Király Viktor, Varga Viktor és Puskás Peti. Minden bizonnyal enyhítette Wolf Kati Eurovíziós Dalfesztiválon átélt csalódását, hogy a Legjobb női előadónak járó gömböt neki ítélték. Úgy tűnik, Fluor Tomi karrierjének sem ártottak az elmúlt hetek botrányai, ugyanis ő kapta a Legjobb új előadónak járó díjat. A Legjobb együttesnek járó gömböt a Children of Distance zsebelhette be, míg a Legjobb videoklipért járó elismerést Tóth Gabi Elég volt! című kisfilmje kapta. A Magyar Könnyűzenéért Díjat Geszti Péter kapta, akit legfrissebb száma előadására is felkértek zenekarával, a Gringósztárral.

Selypít a fogszabályzótól Krisztián
A siker mellett néhány problémája is akadt SP-nek, akinek egy új tárgy keseríti az életét. A tegnap az Év férfi előadójának választott tinisztárnak ugyanis egy ideig fogszabályzót kell viselnie.
– Gyakorlatilag a felső fogsorom összevissza áll, de még nem késő rendezni. Egy átlátszó, kivehető fogszabályzót kell viselnem 12–16 héten keresztül, napi húsz órában – mondta az énekes. – Még csak pár napja viselem, s egy kicsit még selypítek, de pár héten belül állítólag megszűnik ez a probléma, s ismét normálisan tudok majd beszélni.
Az idei VIVA Comet díjazottjai: Legjobb férfi előadó: SP
Legjobb női előadó: Wolf Kati
Legjobb együttes: Children of Distance
Legjobb új előadó: Fluor Tomi
Legjobb videoklip: Tóth Gabi: Elég volt!
A Magyar Könnyűzenéért Díjat Geszti Péter kapta, ezt az elismerést már korábban neki ítélte a csatorna