Mi a közös Kassai Viktor bíróban és Janicsák Vecában?

Janicsák Veca
Hátrányos helyzetű gyerekeknek gyűjtött ajándékokat Dj Dominique barátaival a Petőfi Csarnokban. Az eseményen részt vett Kassai Viktor játékvezető és az X-Faktorból megismert Janicsák Veca és Takács Nikolas is.
"Tizenhat éve szervezek különböző jótékonysági rendezvényeket, hogy segítsünk a hátrányos helyzetű gyerekeken. Annyi játék gyűlt össze, hogy nem fért be a kamionba. Semmihez sem fogható érzés látni a boldog, önfeledt gyerekeket, és örömet szerezni nekik" - mondta az Új Ásznak Dj Dominique, vagyis Várkonyi Attila, aki segítőtársaival a játékokat a Nem Adom Fel Alapítvány szendrőládi otthonának lakóinak ajánlották fel.
Az esemény különlegessége volt, hogy tartottak egy integrált sportnapot is. Az egyik focimeccsen, ahol a sztárok fociztak, Kassai Viktor, aki nemrég a BL-döntőt vezette, fújta a sípot.
"Örömmel jöttem, hiszen a jótékonykodás mellett a futballt is népszerűsíthetjük" - mondta a nemzetközileg is népszerű bíró.
Az esti koncerten fellépett az Animal Cannibals, Dobrády Ákos, Ganxsta Zolee, Janicsák Veca, Takács Nikolas, Tóth Gabi és Tóth Vera.