A ValóVilág vagánya vezeti majd a második X-Faktort?

Az X-Faktor második szériája szeptemberben indul útjára, azonban azt, hogy a tehetségkutatót a csatorna melyik showmanje fogja vezetni, még homály fedi. Egy azonban biztos: nem Sebestyén Balázs lesz az.
Sebestyén Balázs úgy döntött, nem vállalja az RTL Klub tehetségkutatójának műsorvezetését az új évadban. Bár nagyon szerette az X-Faktort, mégsem vállalja a második szériát, mert úgy érzi, túlterhelt, és a csapból is ő folyik.
"Az 1 perc és nyersz!-ben nagyobb terem van, de az X-Faktorban nyilván nem lehet one man show-t nyomni, mint mondjuk A széfben. Amúgy nem okozott frusztrációt, hogy nem improvizálhattam sokat, mert a tehetségkutató nézői nem a műsorvezetőkre kíváncsiak" - nyilatkozta az egyik internetes lapnak Sebestyén Balázs, akinek új játékában tízmilliót lehet nyerni egy este alatt, mert minden feladat után ugrik a nyeremény.
"Ha még a VV5-öt is belevesszük, akkor rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok tovább terhelhető, az sem jó, ha a csapból is én folyok. A kérdés az volt, hogy a rádió mellé belefér-e három tévéshow. Vagyok annyira jóban Kolosi Péter programigazgatóval, a csatorna vezetőivel, hogy meg tudjuk vitatni ezeket a témákat" - idézi Balázst az Új Ász.