Vastag Tomi születésnapi meglepetése

Vastag Tomi X-faktor 2011
Vastag Tomi öregszik. 20. születésnapját ünnepelte az X-Faktor felfedezettje. A kerek évforduló alkalmából a barátai és családja meglepetés partyval kedveskedett az ifjú, ám mégis csak öregedő énekesnek.
Már az egész nap róla szól,t így Vastag Tomi nem is gondolta volna, hogy tartogat még számára valamit az este. Rosszul hitte, hiszen a nap zárásaként az X-Faktor stábja és a veszprémi barátok meglepetés bulival készültek.
Keresztes Ildikó elfoglaltságai miatt ritkán találkozik ugyan egykori mentoráltjával, erre a partyra mégis időt szakított és felköszöntötte Tomit ő is. Csaba örült, hogy a nap folyamán mindvégig sikerült titokban tartani testvére előtt a készülő meglepetést. Csaba átadta a 20-as számmal díszített tortát öccsének, aki az üdvözlések után jókorát harapott a torta második szintjébe.
Tomi meghatottan mondott köszönetet az összegyűlteknek. Azért érzékenyült el ennyire, mert még soha nem volt része ilyen meglepetés születésnapban. Bár folyton azt hangoztatja, hogy nem szereti a meglepetéseket, most mégis örült, hogy együtt láthatta azokat, akik fontosak számára. Legjobb barátai is jelen voltak az összejövetelen, így lehetősége volt kötetlen baráti beszélgetésekre, melyekre már régóta vágyott. Ez igen ritka alkalomnak számít, hiszen az X-Faktor óta alig marad ideje a fellépések miatt az otthoniakra.
Csaba elmondta, hogy nehéz volt megszervezni anélkül, a bulit, hogy Tamás tudomást ne szerezzen róla, hiszen Tomi minden gyanús dologra fel szokott figyelni. Ezúttal azonban nem sikerült kiszimatolnia testvére és barátai cselszövését, így az est folyamán valódi meglepetésben volt része.
A tv kamerái a buli kezdetén még forogtak, ám hogy milyen élményekben volt része Tominak az est további részében már csak a jelenlévők tudják.