X Faktor 2011 - Ájulásig próbálnak, ha valami nem megy

Már a Táborban összekovácsolódott az Apollo23 csapata, de ahogy mondták: a csiszolódás még mindig tart. A fiúcsapat ma már úgy érzi, mindig is összetartoztak, egyedül talán már ki sem állnának az X-Faktor színpadára. - Az élő adások egyre jobban összehoznak minket. Nem érezzük azt, hogy minket "összeraktak". Teljesen természetes, hogy összetartozunk: együtt is élünk, így szinte mindent együtt is csinálunk. Már nem is tudnánk elképzelni, hogy egyedül álljunk ki a színpadra, míg az egyéniben induló énekesek csak magukra számíthatnak, addig mi ott vagyunk egymásnak, kiegészítjük egymást - magyarázták az Apollo23 tagjai, akik nem titkolták azt sem, hogy már most rengeteg lány rajong értük.
- Nagyon sokan írnak nekünk, ebből tudjuk, hogy szeretik, amit csinálunk. Nagyon örülünk, mert ebből tudunk táplálkozni és még előbb jutni. Ez ad erőt ahhoz, hogy mindig hozzunk valami újat és mindig tudjunk bizonyítani: valami fenomenális, amikor sikít a közönség! Több mint tízezer rajongónk van, olyan hozzászólásokat kapunk, amikről eddig álmodni sem mertünk - árulta el Varjú René.
Az Apollo23-tól megtudtuk, hogy volt olyan alkalom, amikor a lépcsőházban várták őket rajongóik és a lányok sütivel, csokival halmozták el kedvenceiket. Nánássy Tibi pedig azzal bíztatja barátnőjét - aki türelemmel támogatja a fiút és minden szombaton szurkol neki az élő show-ban -, hogy jó ideig még ne várja haza. Geszti Péter kreativitása és motivációi is jó hatással vannak a fiúkra, akik korábbi munkássága miatt is tisztelték mentorukat, s immár emberként is megismerkedhettek vele.
- Péter nagyon megértő, segítőkész és nagyon tiszteljük, becsüljük benne azt, hogy meglátta bennünk a lehetőséget és elhozott minket az élő show-ba. Szeretnénk bebizonyítani neki, hogy jól döntött, helyt tudunk állni és eljuthatunk akár a legvégéig is. Péter mindent beletesz a munkába és nagyon hajt minket, de belátjuk, hogy igaza van: nem lazsálni jöttünk ide, hanem keményen dolgozni azért, hogy elérjünk valamit. Ha valami jót csinálunk a próbán, megmondja, csakúgy, mint azt, amikor valami rossz: akkor hazamegyünk és ájulásig gyakorolunk. Tudjuk, hogy a sikert és az elismerést nem adják ingyen ebben a műsorban sem és tudtuk jól, hogy ez hétről hétre csak keményebb lesz - mondták a fiúk, akik mentoruk tanácsára külön időt igyekeznek szentelni a pihenésre is.