X Faktor 2011 - Ki volt az a férfi Muri Enikő oldalán?

Muri Enikő csillogó szemmel és határtalan jó hangulatban beszélgetett egy eddig ismeretlen férfi társaságában. Az X Faktor versenyzője a szombati sikeres döntője után családjával és egy feltűnően jóképű férfival ünnepelte kiemelkedő teljesítményét a stúdióban.
A figyelő szemeknek persze azonnal feltűnt, hogy a verseny kezdetekor szinglivé vált Enikő fülig érő szájjal beszélget a sármos idegennel. Természetesen az ifjú tehetség egyértelműen tagadta, hogy új udvarlója lenne, sőt hogy végképp eloszlassa a kételyeket, az egyik fotós előtt kérte meg "csak barátját", hogy álljanak össze egy haveri, puszis kép erejéig. Ám miközben Mur Enikő igyekezett természetesen és lazán viselkedni, talán néha mégis elfeledkezett magáról.
Amikor ugyanis arra kérték, hogy a kötelező, műsor utáni, Cool TV-s szereplésének tegyen eleget, időt kért, és láthatóan esze ágában sem volt otthagyni a társaságát. A kérdés csupán az, hogy az énekesnőnek miért esett ennyire nehezére a kötelezettségeire koncentrálni, és mitől sugárzott olyan nagyon? Egy biztos: egy nő megváltozik, ha szerelmes, márpedig Muri Enikő két adás óta teljesen kinyílt, és csak úgy ragyog a színpadon