X Faktor 2011 - Kováts Vera a szerelmével ostromolja Baricz Gergőt

Hiába próbálnak ellenállni egymásnak, a szombat esti X-Faktorban tisztán látszott, hogy Kováts Verát és Baricz Gergőt megfertőzte a szerelem. A két fiatal duettje felért egy érzelmes vallomással. A fél ország találgatja, hogy a két tini összejött- e vagy sem. Először arról szóltak a címlapok, hogy igen, aztán arról, hogy szakítottak, a Bors mostani, friss fotói alapján a válasz megint inkább az igen felé hajlik. Már az a felvétel is beszédes, amit még egy csütörtöki bulin készítettünk Baricz Gergőről és Kováts Veráról, akik között csak centiméterekben lehetett mérni a távolságot, de szombat estére tovább fokozódott a helyzet. Kezdődött azzal, hogy amikor felsorakoztak a versenyzők, Vera még nem Gergő oldalán kapott helyett, de mégis egy szempillantás alatt mellé pattant. Elgondolkodtató az is, hogy nem lett volna kötelező a szerelmes dalt választani a duetthez, mégis ennél kötöttek ki. Pillantásaikból, kézfogásaikból, egymáshoz simulásukból, s ahogyan a végén Vera puszit nyomott Gergő arcára, az sütött, hogy kötődnek egymáshoz. Az is látszott, hogy a lány erősebben, a fiú tartózkodóbban éli meg az érzelmeket. Erről tanúskodott az is, ahogyan Vera tapsolva ujjongott, amikor kihirdették Gergő továbbjutását. Jobban örült neki, mint a saját sikerének. Igazi szerepcsere tanúi lehettünk, mintha Vera udvarolna Gergőnek, aki egyelőre állja a szelíd rohamokat.
Kérdés, hogy meddig.
Abszolút működött a kémiájuk, nagyon jól álltak egymásnak, filmrendezőként azt mondanám, ők az újabb kori Rómeó és Júlia – mondta a Borsnak Keresztes Ildikó. – Még a próbákon előadott civódásaik is édesek voltak. Egyszer nekem kellett lecsillapítanom Gergőt, mikor Verácska benyomta a hisztigépet. Gergő egy idő azután már így viccelődött: „ritkán szoktam megütni nőt, de most majdnem megtörtént” – emlékezett a vígjátéki pillanatra Gergő mentora.
Vera úgy érezte, megvolt az alap a szerelmes dalhoz. Ám a tinilány nem mondta ki azt, amit pedig mindenki látott.
Nincs szerelem, és ebben a helyzetben nem is tud kialakulni, mondhatom, hogy sajnos. De összeköt minket egy szál – magyarázta, szavaihoz pedig csatlakozott Gergő is. – Belül van valami, amit érzek, de az nem szerelem. Itt az X-Faktor, nem lehet, meg az is ott van, hogy Vera még csak tizenhat éves. Ha esetleg vége lesz a műsornak, akkor lehet valami köztünk – vélte a szőke énekes.