Elsöprő siker volt az X-Faktor koncert

Ahol csak fellépnek, imádják őket, és velük együtt éneklik a dalokat. Az X-Faktor egykori versenyzői bár már jártak Erdélyben, most ismét őrjöngő tömeg fogadta őket. Székelyudvarhelyen is tiszteletüket tették háromnapos erdélyi turnéjuk során a Vastag testvérek, Dorka, Veca és Király L. Norbi. A számukra legkedvesebb dalokkal készültek, és volt közülük olyan is, aki már előadhatta első saját dalát is – mint például Vastag Tomi.

X-FAKTOR: Patkóba foglalták a sztárokat
Az érces hangú Norbi természetesen nem hunyhatott szemet a székelyföldi leányzók szépsége felett sem. A fellépés után pedig elmaradhatatlan volt az autogramosztás, a rajongók nagy örömére. Aztán pedig kis meglepetés is várta a brigádot: a nevükre dedikált patkókat felszögelhették a világ legnagyobb, Székelyföldön található patkóoszlopára, hogy szerencse kísérje őket életükben.
Bár a külföldi fellépésnek egyelőre vége, ne felejtsük, hogy folyamatosan keresik az újabb tehetségeket a határon túl is a 2011-es X-Faktorra. Pénteken Ungváron válogattak, jövő héten pedig Szerbiában, Szlovákiában és Erdélyben is folytatódik a casting. Tehát még mindig nincs késő jelentkezni a legnépszerűbb magyarországi tehetségkutatóba!