Király L. Norbinak milyen a humora?
Norbi  megtanulta elfogadni magát. Ideje volt.
Király L. Norbi vallomása.
Norbi bevallja, hogy megtanulta saját magát elfogadni végre. Fotózáson villog, újabb őrültségekre készül, tombol a zenére és saját dalának szövegén agyal Király L. Norbi. Tapasztalta, hogy egyre több és több embernek tetszik, amit csinál, s ha őket nem zavarja, hogy neki eláll a füle, eláll a foga, akkor miért zavartassa magát? Semmi értelme ennek. Belátta.
Megtanulta elfogadni magát, s már abszolút nem érdekli ez a kérdés. Nevetgélt, pózolt, poénkodott folyamatosan Norbi a felvétel alatt, látszott, hogy abszolúte oldott és laza a viselkedése, nem zavarja a kamera.

„Mindig valami új dolgon, új hülyeségen töröm a fejem, amire azt mondják, hogy ez tényleg nem normális..." - meséli érzéseit az alábbi videóban Király L. Norbi a nézőknek.
Imádja, ha van show, ha van látvány, nem tudja elképzelni, hogy áll a színpadon szolidan egy mikrofonnal, s csak...Ez nem Norbi stílusa! S kézzel-lábbal magyarázott közben a keverőben, hogyan alakítsák a számot úgy, hogy az neki is tetsszen. Mindent beleadott láthatóan.

A legapróbb részletekig kidolgozta a dalt. Nem hagyott ki egyetlen lépést, kis hangzást sem. Nem lehet könnyű vele haladni, de megéri