Megszületett Janicsák Veca első dala!
Elkészült Janicsák Veca első dala, melynek címe "Kék angyal".
Janicsák Veca X-faktor
Az X-Faktor legsikeresebb női előadója első dalának szövegét mindenképpen saját maga szerette volna megírni, s ez így is történt.
A "kék angyal" valóban megszólalt többször a lelkében, azokban az időkben, amikor a "Csillag születik" első szériája után, néha már elveszettnek hitte az annyira vágyott énekesi pályát.
Fontos időszak az életében a mostani, "a gyönyörű változás", ahogy énekli, mert azoknak is írhat a nagy várakozásról, akik hitet szeretnének meríteni az Ő történetéből.
Az előadóművész, aki a "Most múlik pontosan"- című dallal százezrek lelki társa is lett, első dalát nem slágernek, nem karrierdalnak szánta, hanem azoknak dedikálja, akik segítették Őt a műsorban, azoknak, akiknek szimpátiája, vagy jószándéka hozzásegítette ehhez a sikerhez, beleértve a stáb tagjait, mentorát, vagy éppen a producert is, és mindenkinek, aki vele könnyezett a fájdalmas kiesésnél, vagy segítette, a csodás indulásnál.
Most életjelet küld a sikeres napokból, és úgy érzi, hogy ezt az erőt, amit a "Kék angyal"-tól kapott, meg kell osztania azokkal, akik még várakoznak életük nagy pillanatára, amely kortól függetlenül, még bármikor, bárkit elérhet.
Ez a remény, ez a hit lehet az üzenete ennek a dalnak, amelyet Veca nem karrierje első dalának szánt, hanem az X-Faktoros társaival töltött felejthetetlen időszak utolsó dalának. A "Kék angyal" érzelmes búcsú egy utolsó, közös cédén a többiektől, és apró lépés saját világa felé, amelynek első felvételei már készülnek a stúdióban.
Veca és családja, munkatársai azon dolgoznak, hogy "Veca világa" megjelenhessen a dalaiban is, ne csak mások által írt slágereket énekeljen, hanem mutassa meg magát őszintén, saját dalokban, ahogy azt a műsorban megtanulta, s ahogy azt mindig is szerette volna.
Végül, a dalszöveg egy részletével ajánljuk a dalt azok figyelmébe, akik már várták.

"Ha úgy érzed, nem bírod már,
Hogy te vagy csak, aki mindent máshogy lát,
Megálmodtad, nagyon rég a csodát,
A kék angyal vár, engedd a szíveden át!"