X-faktor Király L. Norbi lesz Ördög Nóri partnere

Király L. Norbert lehet Ördög Nóra társa az X-Faktor műsorvezetői posztján. A kaposvári énekes egyszer már bizonyított a konferálás terén, lapunk információi szerint most az RTL Klubbal tárgyal.
Hihetetlen lehetőséghez jutott Király L. Norbert. Ahhoz képest, hogy szűk egy évvel ezelőtt még titkárként dolgozott, már az is hatalmas lépés volt, hogy tavaly harmadikként végzett az X-Faktorban. Azóta énekesként folyamatosan kapta a felkéréseket. Aztán a Bravo Ottogálán műsorvezetőként vett részt, ami annyira jól sikerült, hogy az RTL Klubnál is felfigyeltek rá. Úgy hírlik, a tehetségkutató második szériájában ő lesz Ördög Nóra társa. Norbi egyelőre nem kívánta megerősíteni információnkat, sejtelmes nyilatkozata mégis sokat elárul.
– A tárgyalások jelenleg is folynak, egyelőre azonban nem mondhatok semmi konkrétumot. Nagy vágyam volt, hogy valamilyen szerepet kapjak az X-Faktor 2011-es szériájában, az éneklésnek pedig semmilyen szerepe nem lesz ebben a feladatkörben. Teljesen új lesz ez számomra, bízom benne, hogy nem csalódik sem az RTL Klub vezetői, sem pedig a rajongóim – számolt be terveiről Norbi, aki élvezi a műsorvezetést. – A Bravo-gálán is nagyon tetszett, hogy én konferálhatok a színpadról. Ez teljesen más szerepkör, még egy pálya, amin bizonyítanom kell. A visszajelzések szerint állítólag van is érzékem hozzá, ahhoz azonban, hogy olyan profi legyek, mint például Sebestyén Balázs, még sokat kell fejlődnöm – tette hozzá a karcos hangú énekes. Nagy Feró úgy véli, hogy Norbi abszolút jó választás lenne.
– Norbi kitűnő énekes és kiváló előadó is. Általában az ilyen típusú emberek tudnak műsort vezetni. Benne azt szeretjük majd, hogy teljesen más, mint az elődje, Balázs– mondta a mentor