X-Faktor - Fergeteges időutazás

Több mint 1 millió rajongó az interneten, közel 150 ezer eladott lemez, és majdnem 2000 koncert – az X-Faktor sztárjai iránt hatalmas az érdeklődés. A mentoroknak idén is nehéz lesz válogatni a kiváló énekesek közül.Hogyan készültek, izgultak, örültek, énekeltek tavaly ilyenkor a döntősök a válogatókon?
Király L. Norbi Joe Cocker slágerével debütált. A kaposvári, akkor még félénk fiú mostanra bátran beszél rajongóiról is.
Már szinte a mentorok is halleluját énekeltek, amikor a tucatnyi hamisan éneklő jelentkező végre befejezte a produkcióját a színpadon. Nikolas végül hatalmas sikert aratott a sokadjára előadott, de végre nem hamisan szóló Hallelujával.
Vastag Csaba hátrazselézett, enyhén göndör hajjal érkezett a válógatóra. A fivérek közül egyedül Tomi jelentkezett a tehetségkutató műsorba, ő is csak fogadásból. Végül Csaba is beadta a derekát, és öccse előtt elkápráztatta a közönséget.
Lehet, hogy kísérőként érkezett, de végül győztesként távozott Vastag Csaba az X-Faktorból. Nemcsak háromszoros platinalemez tulajdonosa lett, de a döntő óta több mint 300 koncertje volt országszerte. A szombat este kezdődő válogatón érdemes lesz alaposan szemügyre venni a versenyzőket, mert lehet, hogy már köztük van az X-faktor 2011-es győztes is.