X-Faktor 2013 - Alamizsnán tengődik a 2010-es X-Faktor énekese ifj. Bodnár Attila

Még mindig az utcán zenél ifjabb Bodnár Attila (37). A korábban már az X-Faktorban is feltűnt utcazenész számos próbálkozáson van túl, ám úgy tűnik, a sikert mégsem hozta meg neki a tehetségkutató. Később édesapja, a híres zenész, producer Bodnár Attila (61) is próbált neki segíteni, de az sem volt eredményes.
Az idősebb Bodnár Attila feleségével, Pap Ritával (61) tíz éve Ausztriában él, Attila azonban  még édesapja előző kapcsolatából született. 
Apámtól 2011-ben végleg elváltam. Ő próbált nekem tanácsot adni, hogyan tudnék sikeresebb zenész lenni, de be kellett látnunk, mindketten önfejűek vagyunk, és nem hallgatjuk meg a másik tanácsait, véleményét. Megköszöntem a segítségét, és mondtam, nem kérek tovább belőle. Ma már nem  is tartjuk a kapcsolatot, csak ritkán beszélünk telefonon, igazából nincs is nagyon miről – árulta el Attila, aki a mai napig az Astoria, a Deák Ferenc tér és a Blaha Lujza téri aluljárókban, ahogyan ő mondja, hobbizenél. Van, hogy egyedül is leülök az aluljáróban zenélni, de Kornél barátommal most közösen alkotunk egy formációt, Akt néven, és együtt is járjuk a várost. Megnézzük, hol nincs más zenész, és ott muzsikálunk. Attila azt is elárulta, a pénz, amit az utcán összeszed, nem elég semmire. Nem lehet az utcazenészkedésből megélni, ami az én hibám is, mert amint egy kis pénzem van, máris elköltöm. Talán jobban kellene spórolnom,  gondolkodott el a zenész, akit néhány klubba is elhívnak olykor. Ahogy azonban a karrierben, úgy a szerelemben sincs mostanában szerencséje Attilának. Pár hete lett vége a kapcsolatomnak, ami egy évig tartott. Ez a lány ihlette a legújabb dalomat is, amely a Regina címet kapta. A nyáron egy kisebb zenei versenyen nyertünk egy lehetőséget, felvehetünk egy dalt stúdióban. Az a tervem, hogy a Regina lesz az mesélte a zenész, aki rögzített már néhány dalt stúdióban, de a lemez még várat magára. Megkerestük idősebb Bodnár Attilát is, hogy mesélje el, miért is szakad meg kapcsolata a fiával. Nem szeretnék erről beszélni. A fiamról rosszat nem akarok mondani, jót pedig nem tudok.