X Faktor - Dekoltázsverseny

Néha már az lehet az érzésünk, hogy az X-Faktorban minden érdekesebb annál, amire valójában specializálódott a műsor. Lehetett erre számítani, ugyanis hiába RTL KLUB, hiába a fő műsoridő, egyszer mindent meglehet unni.
A zenén és az éneklésen kívül három szálon fut még a műsor. Az egyik Csobot Adél két hete történő dekoltázsvillantása, a másik Tóth Gabi folyamatos villantása, harmadik és egyben legfrissebb a Bozsek Márk ügy, ByTheWay bundával vegyítve. Lassan már olyan lesz az X-Faktor, mint egy szappanopera, főleg ha belevesszük Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolatának követhetetlen alakulását.
Adél az extrém villantás óta kapja a kritikákat, ezt megunva egy videóban nyilatkozott arról, hogy szerinte miért is volt helyénvaló az az öltözet. Tóth Gabi nem nyilatkozott megjelenéséről, tartja magát elvéhez, miszerint ő csak az énekléssel foglalkozik, csak arról is fog nyilatkozni. Helyette stylistja Holdapf Linda nyilatkozott: véleménye szerint semmi baj nincs Tóth Gabi öltözékével, ő egy dekoratív énekesnő, nem apáca és nem is matektanár.